Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Lundevej 3, 5540 Ullerslev

Den smukkeste fynske lystgård med jagt – tæt på Kerteminde

En fantastisk smuk bindingsværk ejendom i engelsk cottage stil på 396 m2 + 30 m2 kælder. Der er tale om den tidligere aftægtsgård til Rørbæk Hovedgård. Ejendommen er fra 1917 og er blevet gennemgribende renoveret i perioden 2016 – 2018. Grundarealet er på ca. 6 HA inkl. et stort stykke skov med masser af vildt.

Ejendommen

Der er tale om en eksklusiv og charmerende herskabsejendom med masser af smukke detaljer samt en stor, flot park og præsentabel indkørsel. En virkelig liebhaverejendom der emmer af historie og med masser af atmosfære. Selve ejendommen er gjort flot i stand med nyt tag, nyt pillefyr, nye terrasser, ny anlagt have etc. Endvidere helt ny stor isoleret garage, separat bygning med pillefyr samt pavillion. Ejendommen står i dag som en moderne og tidssvarende bolig.

Indretning

Hovedhuset indeholder i stueetagen hall med kamin, gæste toilet, 2 store smukke stuer med pejs og brændeovn, flot spisestue med pejs, hyggeligt kontor, nyt køkken med separat spiserum, bryggers samt depotrum. På 1. sal luxus badeværelse i italienske klinker, master bedroom, kontor, 3 store værelser og walkin-closet.

Grunden

Udearealerne er ligesom ejendommen helt unikke. Grunden er på ca. 6 HA , hvoraf ca. 1.5 HA er park og ca. 4,5 HA er en smuk og dyrerig skov. Her er der rige muligheder for at nyde de mange forskellige dyr. Enhver jæger og naturmenneske vil elske at bo her.

Området

Med en placering tæt på skoven, marker og havet får man her en helt enestående naturoplevelse med et rigt dyreliv kombineret med fred og idyl. Huset ligger kun 6 km fra Kerteminde, 3 km fra Kerteminde bugt og 3 km fra Revninge (med friskole 0 -10. klasse). Bussen til Kerteminde /Nyborg holder ca. 150 m fra ejendommen. Det tager max 10 min at køre til Kerteminde. Ejendommen ligger i landzone med de fordele, der medfølger mht. økonomi og ejendomsskatter. Her hersker freden og uforstyrretheden, selv om der kun er 6 km til Kerteminde.

Her er tale om liebhaverejendom der meget sjældent udbydes til salg.


Et tilbud man ikke bør gå glip af!

 
 
 
 
 
 

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
6.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
396 m2
Grundareal
60406 m2
Antal rum
10
Byggeår
1917
Ejerudgift pr. md.
2.547 kr.
Energimærke
F
Sagsnummer
820000053

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Brandevej 40, Fasterholt, 7330 Brande

Poolhus som investering – eller måske jagthytte med overskud.

 
 
Hyggeligt skovhus fra år 1944 som i 1995 er ombygget med udnyttet 1. sal, indretning af poolrum m.v. I alt er der blevet indrettet 292 kvm som bolig og herudover 46 kvm poolrum. I alt 338 kvm indrettet til at huse 20 gæster på een gang.
 
Huset er beliggende tilbagetrukket fra vejen ca. 150 m gennem skoven og ind til en lysning. Direkte omkring huset er der ca. 6 ha blandet skov, lysninger, hede m.v. og yderligere 1,5 ha skov på modsatte side af Brandevej. Et rigtigt flot naturområde med varieret beplantning og for enden af grundstykket udsigt mod en sø, hvor bl.a. Holtum Å snor sig forbi ejendommen.
 
Indretningen er gennemført med fokus på udlejning, og huset har i 2022 hentet ca. kr. 366.000 til sin ejer, og der har stadig været masser af muligheder for at ejer selv har kunne benytte ejendommen. I alt er der indrettet 8 soveværelser, hvoraf to har både dobbeltseng og køjesenge / ekstra senge – således i alt til 20 personer. Der er badeværelse på begge etager og et ekstra toilet i stueetagen. Køkkenet er rummeligt med god arbejdsplads, flere kogesteder og ovne og der er direkte adgang til en stor spiseafdeling med plads til de 20 gæster. Bag køkkenet findes en hyggelig lille billard-stue, hvorfra der er udgang til terrasse og have. I forlængelse af spiseafdelingen er der adgang til poolrummet og de dertil hørende toilet og badefaciliteter – incl. spabad til 7 personer. Fra poolrummet er der i begge sider udgang til terrasse og have. På 1. salen er der ud over de 5 værelser og badeværelse også en stor stue. Stuen er indrettet med stort vinduesparti i gavlen således, at man kan følge dyrene i haven helt uforstyrret.
 
Terrassen er udstyret med havemøbler og grill og huset sælges som feriebolig incl. al indbo – lige til at rykke ind i.
 
Opvarmning foregår med luft-vand varmepumpe og i de hyggelige stunder kan der suppleres med brændeovnen.
 

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
3.745.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
292 m2
Grundareal
76378 m2
Antal rum
9
Byggeår
1944/1995
Ejerudgift pr. md.
3.651 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
82PW-000747

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Dærupvej 66, Dærup, 5620 Glamsbjerg

Hesteejendom med tilhørende erhverv ved Glamsbjerg på Fyn  

 
 
Ude på landet – tæt på byen. Idyllisk beliggende landejendom på 8,5 ha kun 700 m fra bygrænsen til Glamsbjerg.
 
Smuk ældre landejendom oprindeligt opført i år 1900, og som i dag fremstår med flotte pudsede facader, hvide vinduer og sortglaseret tegltag. Den private adgang til ejendommen er separeret fra heste- og erhvervsdelen og virker hyggelig og idyllisk. En flot fjernstyret smedejernslåge åbner for adgang til gårdspladsen, hvorfra der er adgang til såvel stuehus og garage med plads til to biler og en lille løsdriftsstald. Desuden er der indgang til en længe til almindelig opmagasinering og til staldlængen som ligger i forlængelse af ridehallen. Allerede i gårdspladsen har man udsigt over foldene ved siden af og bag huset.
 
Haven bag huset er rigtig smuk med store rododendronbuske og gamle træer. Den gamle blodbøg blev efter sigende plantet i forbindelse med stavnsbåndets ophævelse i 1788. Foldene bag gården er placeret direkte op til bygningerne og haven. Bagest i haven er anlagt en ridebane, så man fra haven kan følge med når banen skridtes af. Ridebanen er omgivet er store træer og alt fremtræder virkelig idyllisk. Der er lavet dræn under ridebanen, og bag den findes flere folde. Det samlede grundstykke rundt om ejendommen udgør 5,5 ha. De sidste 3 ha ligger ca. 1.000 m fra ejendommen ad lille smal vej og udgør både mose, skov og græsmark. Der findes vand på de 3 ha og markdelen er blevet benyttet til folde i sommerperioden.
 
Indkørsel nr. 2 giver adgang til såvel hestedelen som til erhvervsdelen. Erhvervsdelen består af en godt 500 kvm stor hal med kontor, mødelokale og separat kundeparkering foran hallen ud mod gaden. Hallen er isoleret og opvarmes ved kalorifere og der er lagt almindelig varme (radiatorer) ind på kontoret. Der er stor rulleport på siden af hallen og anvendelsesmulighederne er mange. Den bageste del af hallen anvendes som maskinhus.
 
Hestestalden ligger lige ved siden af erhvervshallen, men med adgang fra bagsiden af hallen. Erhvervsdelens kundeparkering og adgang til kontor/mødelokale er således adskilt fra hestedelen, og der er i gården bag hallen masser af plads til hestetrailere, vaskeplads m.v. Samtidig er stalden praktisk placeret således, at hestene næsten har direkte udgang til foldene – kun lige en tur over gårdspladsen og forbi ridebanen. Stalden er indrettet med 12 bokse + 2 plagebokse. Herudover findes 2 opvarmede sadelrum, foderrum, vandspiltov og rytterstue med køkkenniche. Alt fremtræder pænt og velholdt med bl.a. flotte Royal hestebokse.
 
Ridehallen har indgang direkte fra hestestalden. Den måler indvendigt ca. 18×30 m, den har fiberbund og vandingsanlæg i loftet.
 
Stuehuset er med sine 390 kvm meget rummelig, men samtidig virkelig hyggeligt indrettet. Køkken og spisestue er perfekt placeret med udgang til den store træterrasse bag huset. Køkkenet er særdeles velfungerende med god arbejdsplads og ekstra stort viktualierum bag køkkenet. Stuen er opdelt i 2 mindre afdelinger – adskilt af en halvvæg med indbygget bio-pejs – og virker på den måde rigtig hyggelig. Fra stuen er der udgang til samme store træterrasse som fra køkken. Den store træterrasse fungerer som en integreret del af huset og er indrettet med spiseafdeling, grillplads i midten og lounge. Terrassen er vestvendt og kan nydes hele eftermiddagen og aftenen – se billede med solnedgang. I stueplan findes i øvrigt 2 værelser/kontorer samt gæstetoilet, badeværelse, stort bryggers og depotrum. 1. salen er indrettet med 4 store værelser, badeværelse og opholdsstue – sidstnævnte kan også indrettes i flere rum efter behov.
 
Glamsbjerg byder på flere skoler (op til 10. klasse), SFO, børnehave, ungdomshus, gymnasie med både studenter og handelsskole, svømmehal, biograf, supermarkeder og er et lokalsamfund i god udvikling. Fra ejendommen er der ca. 2.000 m til skole og børnehave og skolebussen kører i øvrigt også lige forbi gadedøren. Der er mindre end 20 km til fynske motorvej ved Vissenbjerg eller Aarup og 27 km til Odense centrum.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
7.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
370 m2
Grundareal
85311 m2
Antal rum
9
Byggeår
1900/2001
Ejerudgift pr. md.
2.916 kr.
Energimærke
F
Sagsnummer
82PW-000771

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Kytterupvej 12, 6990 Ulfborg

Jagtejendom – naturejendom tæt på Nissum Fjord og Storå.   

Er du naturelsker og går du måske også op i jagt og fiskeri – så har du her en unik mulighed for at ha’ det hele lige uden for døren.

Godt og vel 9 ha særdeles velplejet naturgrund med skov, søer og eng beliggende kun ca. 2.000 m fra en lille jollehavn ved Storå´s udmunding i Nissum Fjord. Her er der mulighed for at møde alt lige fra råvildt, harer, ræve, fasaner, mårhunde og samtidig bo tæt på Storåens eftertragtede laksefiskeri.

Både stuehus og driftsbygninger er opført i rigtig god kvalitet og alt er pænt og velholdt. Stuehuset er på 260 kvm fordelt på 2 plan, og herudover er der 2 haller på hhv. 374 kvm og 432 kvm. I forbindelse med den ene hal er der opført en dobbelt garage på 125 kvm. Alt er opført i røde mursten og fremtræder meget gedigent. Begge haller er med støbte bunde. Stuehuset opvarmes ved bl.a. ny varmepumpe fra år 2022 og solceller, som er monteret på taget af den ene hal.

Stuehuset indeholder i stueplan stort spisekøkken, rummeligt bryggers, stue, spisestue, 2 værelser og et stort badeværelse. På 1. sal findes toilet, 2 værelser og en stor stue der kan opdeles i yderligere 2 værelser. Hele stueplanet har gulvvarme med undtagelse af de 2 værelser, der er opvarmet med radiatorer. Alle vinduer i stueplan er i træ/alu fra år 2012. Vinduer på 1. sal er udført i plast. Alt er pænt og velholdt og til at flytte ind i. Med udgang fra spisestuen er der adgang til stor terrasse og en flot og lukket baghave.

De 2 haller udlejes pt. til opbevaring af campingvogne med årlig indtægt på ca. kr. 30.000. Der er dog stadig ledig plads i hallerne til ejer og i den ene hal er der indrettet anslået 50 kvm som værksted med adgang via indvendig skydeport / dør.

Garage/carport på 125 kvm, er indrettet med plads til 2 biler samt 3 opbevaringsrum med mulighed for indretning af værksted m.v.

Ulfborg by ligger kun ca. 4 km fra ejendommen. Her findes der særdeles gode indkøbsmuligheder i flere forskellige supermarkeder, børnehave, vuggestue og skole for alle alderstrin. Ulfborg er en aktiv by med mange muligheder – læs mere herom på : https://ulfborgportalen.dk/

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
3.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
260 m2
Grundareal
91118 m2
Antal rum
9
Byggeår
1935/2000
Ejerudgift pr. md.
2.781 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
820000018

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Kilenvej 30, Lakkendrup, 5883 Oure

Landejendom med hestefaciliteter

Smukt beliggende landejendom på ca. 6 ha med bl.a. ridehal med rytterstue, udendørsbane, diverse folde, staldbygning med 18 bokse og maskinhal.

Stuehuset er opført tilbage i år 1900, men meget er dog sket sidenhen. Huset har igennem de senere år gennemgået en større renovering. Boligen rummer 173 kvm i ét plan og er fordelt med et stort bryggers, køkken med åben forbindelse til opholdsstue og separat spisestue. Herudover findes 3 store værelser, 1 kontor/værelse samt et stort badeværelse. I det ene værelse er der klargjort til ekstra toilet. Boligen fremstår i pæn og moderniseret stand og her er gulvvarme i den overvejende del. Huset opvarmes med varmepumpe med jordvarme.

Jorden er samlet på 1 matrikel og ligger tilbagetrukket fra vejen i et flot kuperet terræn. Her er både skov, mindre vådområde, læhegn og ridesti rundt om alle foldene. Grunden er praktisk fordelt. Selve beboelsen ligger privat og tilbagetrukket på grunden sammen med en ældre maskinhal. Først for på grunden og med egen parkering ligger både ridehus og staldbygning. I forlængelse heraf, ligger diverse folde, udendørsbane, rotunde etc.

Praktiske informationer om ejendommen:

Ridehus:

– 20 x 40 meter ridehus

– Opsadlingsplads

– Rytterstue inkl. toilet

Staldbygning:

– 16 bokse + 2 ponybokse

– 1 vandspiltov

– 1 foderrum

– 2 sadelrum

Udendørs:

– 20 x 60 meter udendørs bane

– 7 større folde

– 6 luftefolde

– 1 løsdriftstald (i maskinhus)

– 1 rotunde 18 meter

– Alle baner er med fiberbund

– Der er gravet rør, så alle folde kan få vand

– Ridesti er anlagt rundt om foldene

– 300 kvm stort maskinhus

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
2.800.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
173 m2
Grundareal
61067 m2
Antal rum
5
Byggeår
1900
Ejerudgift pr. md.
2.568 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
82PW-000690

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Tolstrup Allé 2, Tolstrup, 7000 Fredericia

Natur- og jagtejendom i Elbodalen – 10 min. fra Fredericia Centrum

Fantastisk beliggenhed midt i noget af den smukkeste natur der findes omkring Fredericia – nemlig Elbodalens smukke bakker,  dale, søer og vandløb. Ejendommen ligger direkte ned til Sprang Å, der løber fra Vejle Fjord gennem det skønne Rands område, forbi Kongsted Søerne og ud i Lillebælt ved Gudsø Vig.

Ejendommen er smukt beliggende mellem Rands Fjord og Kongsted Søerne. Hele strækningen gennem Elbodalen er velkendt for det meget rige dyreliv, og her er næsten heller ingen grænser for hvad den ca. 95.000 kvm store bakkede grund kan byde på. Grundstykket er sammensat af blandet skov, mark og eng og dagligt opleves rådyrene i haven, sammen med harer og fasaner – også helt tæt på huset. Her kan du også opleve ræve, grævlinge samt et væld af forskellige fuglearter – ja, selv de store prægtige havørne. Havørnene holder til ved Rands Fjords i fuglereservatet, som ligger tæt på ejendommen. I de sene aftentimer og om natten er det uglerne du kan opleve, når de er på jagt efter bytte. Krondyr og dådyr kommer også på besøg i området og i haven – så her er alt for naturelskere.

Stuehuset er opført i år 1882, og er gennemgribende renoveret. De 222 kvm bolig er lige til at flytte ind i, og udvendigt står både tag og facade fuldstændigt skarpt og meget vel vedligeholdt. Hele 1. salen er bygget ca. år 2001, hvor der også blev lagt nyt tag på huset. Samtidig blev køkken/alrum udvidet med det mål, at få en mere moderne planløsning med store sydvendte og lyse rum. 

Her er god plads til børnefamilien med 4 soveværelser, 2 badeværelser, køkken/alrum og stue. Fra både stue og køkken/alrum har du let adgang til en stor fliseterrasse, der er anlagt rundt om huset – både mod syd/vest og mod syd/øst. Fra køkkenet kan du gå direkte ud på den syd/østlige, overdækkede terrasse og nyde morgenkaffen og dagens første solstråler. Formiddage og aftener kan solen nydes på den syd/vest vendte terrasse, hvor der er plads til grill og gæster. Fra terrassen kan du gå lige ind i stue og køkken/alrummet, hvilket gør den til en forlænget del af boligen det meste af sommeren.

Bagerst i huset er der 2 gode rum (tidligere stald), hvor du kan dyrke dine mindre sysler / hobby. Herfra er der dør ud til carporten på 32 kvm.  Har du brug for mere plads, er der også et 82 kvm stort værksted med 2 store skydeporte og en uudnyttet 1. sal.  Evt. større maskiner kan parkere under tag på en 60 kvm åben udhusbygning lige ved værkstedet.

Drømmer du om husdyr, er her rig mulighed for både høns, får, heste og meget andet.

Så meget natur – så meget plads (både ude og inde) – og så tæt på byen, indkøb, skoler m.v.

Det er både unikt og sjældent udbudt.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
4.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
222 m2
Grundareal
95656 m2
Antal rum
6
Byggeår
1882
Ejerudgift pr. md.
2.027 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
82PW-000578

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Østervandetvej 21, Sjørslev, 8620 Kjellerup

9 HA NATURPERLE – SKOVEJENDOM MED MARKER, SØER, BAKKER OG DALE

Fantastisk beliggenhed midt i, hvad man nok vil kalde absolut fred og idyl. Kun ca. 15 min.’s kørsel fra Viborg Centrum (Banegården), hvor de sidste 2 km foregår på en mindre ikke befærdet vej. Her støder man på den lange indkørsel til ejendommen – en meget velplejet grusvej på 500 m, der fører op til gården. Grusvejen snor sig gennem bakker og dale, og umiddelbart før ankomst til ejendommen bjergtages man af udsigten ned over bakkerne mod den smukkeste skovsø – den samme udsigt som man nyder fra ejendommen og fra terrasserne rundt om stuehuset.

Grundstykket er i det store hele ét samlet areal på knap 8 ha, hvor bygningerne er placeret i midten. Herudover findes et lille ekstra grundstykke kun ca. 100 meter væk. Ligeledes hører et fælleslod ved mosen til ejendommen – et levn fra gammel tid, hvor der er blevet gravet tørv i området. Der er foretaget skovrejsning på ejendommen for ca. 15 år  siden, og en del af ejendommen er noteret som fredskov. Der er anlagt stisystemer gennem skoven, hvilke muliggør lange ture rundt på ejendommen – om man er til spadsereture, løbeture, ATV eller til hest – her er virkelig mulighed for at slå sig løs i de smukkeste omgivelser.

Bygningerne fremtræder alle rigtig pæne og meget velholdte – både stuehuset og staldbygningerne. Alt står helt skarpt og lige til at overtage.

Stuehuset er i 2 plan på i alt 151 kvm med en god planløsning. Køkkenet er rummeligt og i åben forbindelse med spisestue. Selve køkkenet er fra Designa, og er opsat i år 2014. Alt fremtræder lyst og lækkert, og med gode lysindfald. Stuen har udgang til en stor terrasse, hvorfra der er udsigt til såvel søen, skoven og en stor del af haven. Der findes 2 badeværelser i huset, hvoraf det ene er placeret umiddelbart ved trappen til 1. sal – på 1. salen er der indrettet 4 pænt store værelser.

Garage-længen er opført tæt på stuehuset, og længen er placeret parallelt ved stuehusets gavlende. Herved opstår et langt gangareal mellem bygningerne, som nuværende ejer har overdækket. Således er der tørskoet adgang mellem stuehus og længen med adgang til bryggers/vaskerum og hobbyrum/gæsteværelse. I samme længe er der undvendig adgang til garage og staldbygningerne. 

Staldbygningerne er ryddede og er senest blevet benyttet til kræmmermarkeder, hvor en række handlende hver især har fået en standplads i de gamle båse. Herudover findes stor garage med plads til værksted (tidligere lade). De to længer med tidligere stalde m.v. udgør samlet 288 kvm. Herudover findes en maskinhal på 190 kvm med stor/høj port, et udhus på 20 kvm, hønsehus på 6 kvm og en lille bjælkehytte beliggende i skoven kun ca. 100 m fra huset.

Selv om der er foretaget skovrejsning, er det stadig muligt at benytte 10% af fredskovsarealet til afgræsning. Herudover er knap 3 ha af grundstykket stadig udlagt som marker med græs. De åbne arealer ligger i umiddelbart tilknytning til bygningerne, hvorved den smukke udsigt over bakkerne bevares. Her er således også mulighed for dyrehold af forskellig art, og for jægeren er det et sandt paradis at bevæge sig rundt i. Her findes både ænder og andre fugle i søen, rådyr, harer og fasaner m.v. i skoven og på markerne – og meget meget mere.

Kort sagt en fantastisk naturperle.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
3.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
151 m2
Grundareal
88504 m2
Antal rum
6
Byggeår
1904
Ejerudgift pr. md.
1.846 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
82PW-000556

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Hessum Bygade 6-8, Otterup, 5450 Otterup

Jagt – Lystejendom – Hasmark Strand – Fugle/Naturreservat.

Flot velholdt og idyllisk beliggende landejendom med hestefaciliteter – indtægt fra opstaldning op til kr. 72.000 p.a.

Absolut roligt beliggende landejendom, kun få minutter fra Otterup.
  Til ejendommen hører 4 ha grundstykke med bl.a.:

 • 258 etagemeter stuehus incl. flot udestue, hvor der er åbent til kip og med ovenlysvinduer
 • Højloftede rum på 240 cm med synlige bjælker (ca. 20 cm)
 • 144 kvm muret ladebygning med bl.a. garage, værksted, hobbyrum m.m.
 • 200 kvm hestestald med 6 bokse, vandspiltorv, foder- og maskinhal, sadelrum m.m.
 • 49 kvm carport
 • flot indkørsel med allétræer til stuehus og ladebygning/værksted/garage
 • separat indkørsel til hestestalden langs ridebane og roundpen
 • ca. 3,5 ha folde indhegnet med PODA Hippolux hegn. Direkte adgang fra hestestald og ridebaner 
 • flot og idyllisk have med store gamle træer og udsigt over foldene

Villaen fremtræder pæn og velholdt med en virkelig god indretning til en pladskrævende familie. 

Her findes i hovedtræk:

 • 5 værelser
 • stue og udestue (isoleret og med termoglas hele vejen rundt)
 • køkken og spisestue i ét samt badeværelse og bryggers


Landejendom tæt på by, indkøb, skoler :

 • Indkøb m.v.  – 4,5 km til Torvet i Otterup
 • Sletten skole Otterup – 5 km : Klik her
 • Sletten skole Skovløkken 2,5 km
 • Otterup Realskole 4 km : Klik her 

Der er skolebus til alle tre skoler.

Herudover er der kun 3 minutter i bil til Otterup Lystbådehavn, hvorfra der på kort tid kan sejles til både Odense Fjord og Kattegat.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
2.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
231 m2
Grundareal
39700 m2
Antal rum
6
Byggeår
1827/1982
Ejerudgift pr. md.
3.340 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
82PW-000480

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Mejslingvej 80, Ammitsbøl, 7100 Vejle

Lavenergihus “A” fra år 1855 – ja, den er god nok – årligt varmeforbrug kr. 10.500.

416 KVM indflytningsklar landejendom – Parklignende have med søer og vandløb – 15 minutter til Vejle centrum


Pragtfuld landejendom velbeliggende på 25.000 kvm idyllisk jordstykke
– omgivet af store træer og helt ugeneret for omgivelserne. Have med flere søer og en lille å, der løber gennem haven med små romantiske og hvidmalede broer. En oase kun 15 minutters kørsel fra Vejle Centrum – et fristed, hvor der er plads til udfoldelser for den pladskrævende familie – både ude og inde.

Stuehuset er i 2 plan på i alt 416 kvm bolig. Det er oprindeligt opført i år 1855, men er de seneste år blevet gennemgribende renoveret. Sælger har lagt vægt på at indrette boligen, således at 1. salen er sammenhængende med stueetagen. Dette er gjort ved at åbne etageadskillelsen flere steder – herunder i det store køkken – således at den store stue på 1. salen har view ned over køkkenet, og samtaler således også kan foregå let mellem etagerne. Dette giver tillige en rigtig god rumfornemmelse, eftersom at 1. salen er åben til kip. I ejendommens hall har man ligeledes åbnet til 1. salen. Her fører desuden en trappe til 1. salen – og hele hallen får således det samme view helt op til kip på 1. salen. På 1. salen er monteret mange store skråvinduer i 2 niveauer, hvilket giver ikke kun stuen, men også køkkenet og ejendommens hall et fantastisk lysindfald.

Stuehuset er indrettet med i alt 3 stuer, 5 værelser, 2 badeværelser / 3 toiletter, køkkenalrum med tilstødende grovkøkken / viktualierum samt et stort bryggers med masser af god skabs- og arbejdsplads. Bag bryggers findes bagindgang med indgang umiddelbart sammen med indgang til garagen.

Køkkenet er indrettet med en stor arbejdsø i midten og åbent til 1. salen. Låger er udført med hvide fyldninger, integrerede hvidevarer og en kraftig bordplade i lys ask. Køkkenet er fra Invita, vasken er udstyret med quooker, der er masser af skuffer og rigtig god skabs- og arbejdsplads. Endevæggen i køkkenet er indrettet som kogested, hvor hele bordpladen er lagt i sort granit. Herudover findes indgang til et grovkøkken, der ligeledes er indrettet som viktualierum. Bag køkkenet er indrettet bryggers med masser af indbygningsskabe – alt ligeledes fra Invita – og alle gulve i såvel bagindgang, bryggers, grovkøkken og selve køkkenet er lagt i store sorte klinker i 30×60 cm. Ved baggang bag bryggers er i øvrigt indrettet lækkert lille vinrum.

De to badeværelser / 3 toiletter er alle indrettede med samme sorte gulvklinker i 30×60 cm, og med skabe m.v. fra Invita. Den samme stil med gulvklinker går igen i husets hall. Trappen til 1. sal er udført i lys ask, og samtlige gulve på 1. salen er ligeledes lagt i lys ask. På 1. salen er alle gamle bjælker og hanebåndspær nænsomt renset ned og holdt synlige. Værelserne på 1. salen er store, og der er indrettet et walk-in til det ene værelse. Det andet værelse har udgang til en stor tagterrasse. Hele den store stue på 1. salen er forsynet med et væld af store velux vinduer i flere niveauer, der sammen med lofterne til kip, giver et fantastisk lysindfald og en unik rumfornemmelse.

I stueetagen har man bevaret en del af de gamle værdier med bl.a. stuklofter, gamle fyldningsdøre m.v. – gulve er enten gamle afhøvlede plankegulve, eller nyere gulve lagt i fyrretræ. Fra såvel køkken og fra stuen er der udgang til en terrasse, der er anlagt i træ i hele husets længde – ca. 25 meter. Herfra kan man nyde udsigten ned over haven med åen, de små hvidmalede broer og søen for enden af haven.

Garagen er opført på 112 kvm og indeholder ud over fyrrum med jordvarmeanlægget 2 separate rum til anvendelse som garager. Hvert rum har egen port og det ene rum er indrettet med lofter og vægge, som er isolerede. Porten er dog bevaret i den oprindelige stil (og dermed u-isoleret) – for at matche udseendet udefra. Garagen er forsynet med stik til elbil.

Den sidste længe af ejendommen er indrettet som ét stort rum. En del af længen har åbent til kip og der er monteret en høj port, således at høje køretøjer kan komme ind. Resten af længen er adskilt mellem stueplan og loftetagen med kraftigt betondæk. Portadgangen til længen er anlagt således, at trafikken føres uden om den private del af ejendommen og den private gårdsplads. Her er således muligheder for indretning til mange forskellige typer erhverv eller hobby.

Ejendommen er klassificeret som et “energimærke A” ejendom, hvilket betyder at ejendommen er særdeles velisoleret. Dette er opnået ved en gennemgribende renovering i 2010 med bla. inddragelse af 1. sal og installation af jordvarmeanlæg. Herudover er alle vinduer og terrassedøre i stueetagen udskiftet i år 2018-2020, og der er netop i år 2020 monteret et 6 KW solcelleanlæg

Fibernet er indlagt med mulighed for 1000/1000 Mbit/s

Der er kun 4 min.’s kørsel til skole og børnehave – alternativt holder skolebussen lige uden for indkørslen. Her findes ingen stoppesteder 🙂

Links:

Skole og børnehave m.v.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
5.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
416 m2
Grundareal
25000 m2
Antal rum
8
Byggeår
1855
Ejerudgift pr. md.
3.960 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
82PW-000474

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Møllegårdsvej 2, Bjørndrup, 7900 Nykøbing M

Landejendom med 5 ha strandgrund få min. fra Nykøbing centrum

På Møllegården bor man på landet, har en flot udsigt over fjorden, egen lækker badestrand, plads til dyr eller måske noget erhverv – og så alligevel kun få minutter fra byen.

Møllegården er en smuk gammel landejendom opført i år 1919, idyllisk beliggende 17 meter over havet og med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Fra stuehuset findes stisystemer mod stranden – ad egen jord – over marken, gennem skoven og ned til en lækker badestrand med ca. 150 m egen kystlinje. Der er etableret hyggelig belysning langs stierne, så de lange sommeraftener kan udnyttes til fulde. Afstanden til stranden er ca. 300 m, og der er også etableret en vej, hvis båden eller andet større udstyr skal transporteres frem og tilbage.

Stuehuset er en 280 kvm smuk gammel rødstensvilla opført i bedste murermesterstil, som har været i familiens eje gennem mange generationer. Huset er vel vedligeholdt gennem mange år, men her er stadig plads til fornyelser for kommende ejere. Ejendommen har en helt unik beliggenhed, og har bl.a. derfor aldrig før været i fri handel.

Bag stuehuset har nuværende ejer i 1970’erne opført en række udelænger. Længerne er opført som solide murede bygninger, og fremtræder i særdeles god stand. Her er således ikke væsentlige vedligeholdelsesopgaver at tage hensyn til, men derimod en lang række af muligheder for anvendelse. Her er tidligere stalde med fuldstændige og hele rum uden bærende stolper, hvilket væsentligt forøger anvendelsesmulighederne. Her er maskinrum / værksted med god lofthøjde og porte og diverse god lagerplads. Bag længerne er der opført en stålhal på ca. 14×45 meter – enten til lade, maskiner, hestebokse, ridehal el.lign.

Nabo til Møllegården er Morsø Golfklub med deres 18 hullers bane. Golfklubbens fantastiske beliggenhed ved Limfjorden er faktisk eneste adskillelse af Møllegården og bylivet i Nykøbing Mors. Der er således kun ganske få minutter til byens centrum, indkøb, skoler, børneinstitutioner m.v.

Kort sagt en helt speciel beliggenhed med muligheder for jagt, fiskeri, vandsport, heste, dyrehold i øvrigt samt alle muligheder for pladskrævende hobbies eller erhverv. Det perfekte sted for den pladskrævende familie, naturelskere, golfspillere, selvstændige med ønske om plads til virksomhed, værksted, lager o.s.v.

Tjek gågaden i Nykøbing Mors – klik her.

Handlende i Nykøbing Mors – klik her.

Se mere omkring golfklubben – klik her.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
3.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
280 m2
Grundareal
56470 m2
Antal rum
9
Byggeår
1919
Ejerudgift pr. md.
2.386 kr.
Energimærke
G
Sagsnummer
82PW-000408

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.