Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Brandevej 40, Fasterholt, 7330 Brande

Poolhus som investering – eller måske jagthytte med overskud.

 
 
Hyggeligt skovhus fra år 1944 som i 1995 er ombygget med udnyttet 1. sal, indretning af poolrum m.v. I alt er der blevet indrettet 292 kvm som bolig og herudover 46 kvm poolrum. I alt 338 kvm indrettet til at huse 20 gæster på een gang.
 
Huset er beliggende tilbagetrukket fra vejen ca. 150 m gennem skoven og ind til en lysning. Direkte omkring huset er der ca. 6 ha blandet skov, lysninger, hede m.v. og yderligere 1,5 ha skov på modsatte side af Brandevej. Et rigtigt flot naturområde med varieret beplantning og for enden af grundstykket udsigt mod en sø, hvor bl.a. Holtum Å snor sig forbi ejendommen.
 
Indretningen er gennemført med fokus på udlejning, og huset har i 2022 hentet ca. kr. 366.000 til sin ejer, og der har stadig været masser af muligheder for at ejer selv har kunne benytte ejendommen. I alt er der indrettet 8 soveværelser, hvoraf to har både dobbeltseng og køjesenge / ekstra senge – således i alt til 20 personer. Der er badeværelse på begge etager og et ekstra toilet i stueetagen. Køkkenet er rummeligt med god arbejdsplads, flere kogesteder og ovne og der er direkte adgang til en stor spiseafdeling med plads til de 20 gæster. Bag køkkenet findes en hyggelig lille billard-stue, hvorfra der er udgang til terrasse og have. I forlængelse af spiseafdelingen er der adgang til poolrummet og de dertil hørende toilet og badefaciliteter – incl. spabad til 7 personer. Fra poolrummet er der i begge sider udgang til terrasse og have. På 1. salen er der ud over de 5 værelser og badeværelse også en stor stue. Stuen er indrettet med stort vinduesparti i gavlen således, at man kan følge dyrene i haven helt uforstyrret.
 
Terrassen er udstyret med havemøbler og grill og huset sælges som feriebolig incl. al indbo – lige til at rykke ind i.
 
Opvarmning foregår med luft-vand varmepumpe og i de hyggelige stunder kan der suppleres med brændeovnen.

Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”.  

Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.745.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
292 m2
Grundareal
76378 m2
Antal rum
9
Byggeår
1944/1995
Ejerudgift pr. md.
2.868 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
82PW-000747

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.