Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Kornbjergvej 4, Husby Strandenge, 6990 Ulfborg

210 KVM DOBBELTMURET POOLHUS TIL 16 PERSONER – OPFØRT I ÅR 2021.

 
Velbeliggende i nyudstykket område kun ca. 1.500 m fra Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Huset er beliggende på en 3.548 kvm stor grund velbeliggende i roligt område. Her er der masser afplads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet.
 
Afstanden til strandarealet og klitterne er ca. 1.500 m – ca. halvdelen af turen på asfalteret vej og resten gennem hyggeligt sommerhusområde med stisystemer ned til stranden. En hyggelig spadseretur på ca. 20 minutter – eller en frisk cykeltur på 5-10 minutter. Det er også muligt at køre i bil til parkeringsplads bag klitterne, hvorefter der er godt 200 m til man står på de høje klitter med udsigt over vesterhavet og de flotte hvide sandstrande. Den store Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og der er masser af gode cykelruter både gennem skoven og de store arealer bagklitterne. 
 
Huset er opført som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag, og er taget i brug i juli måned år 2021. 

 
Huset er udstyret med varmepumpe med jordvarme og alle rum er med gulvvarme. Et særdeles veludviklet styringssystem er installeret, og varmeudgifterne ligger på et absolut minimalt niveau. Huset fremtræder fuldstændigt som nyt og er helt klart til en ny sæson her i 2023.
 
Poolafdelingen er indrettet med et stort glasparti mod stuen og ligesådan mod den lukkede udendørs terrasse. Således er der adgang både ind til stuen og ud til terrassen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af enten i sofahjørnet eller i liggestolen på udenfor. I poolrummet findes i øvrigt spabad, sauna og badeværelse og poolen er i sig selv ikke mindre end 24 kvm. I forbindelse med poolen findes der i øvrigt også rutsjebanefor de små. 
 
Huset er indrettet med 6 soveværelser. 4 værelser er indrettet med dobbeltsenge, og de sidste 2 værelser har hver 4 køjesenge – i alt plads til 16 personer. Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele familien – og så har der allerede de første 12 måneder fra 2021-2022 været lejeindtægter for kr. 292.000 til ejeren – excl. indtægter på forbrug. 
 
Servicefolk er tilknyttet huset – ring for evt. yderligere info. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”. 
 
Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
210 m2
Grundareal
3548 m2
Antal rum
7
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
2.420 kr.
Sagsnummer
82PW-000749

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.