Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Havblik 66, Sønderby, 6470 Sydals

Super velholdt Skanlux poolhus på Kegnæs ved Als i Sønderjylland

 
 
224 kvm luksussommerhus fuldt udstyret til 16 personer – opført i år 2011 med jordvarme og gulvvarme i hele huset.

 
 
Dette fantastiske og velindrettede luksussommerhus er opført af Skanlux på Kegnæs, Sydals. Kegnæs er en lille halvø på Als omkranset af særdeles gode badestrande, fantastisk gode muligheder for lystfiskeri samt ideelt for windsurfing, kitesurfing og paraglidning. Naturen på Kegnæs, i det hele taget på Als, er enestående med alle dens forskelligheder og fantastiske naturoplevelser i vente.
 
Huset rummer et væld af muligheder for fællesaktiviteter og individuel afslapning med familie, venner eller kollegaer. Husets indbydende “vandland” er et slaraffenland for alle vandhunde med poolen på 19 m2 med modstrømsanlæg og vandrutsjebane, svømmeturen kan efterfølgende suppleres med en tur i den skønne spa med plads til 4-6 personer eller i saunaen.
 
Når I er færdige med at bade og slappe af i spaen, saunaen eller baren, er der rig mulighed for en lille dyst i aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden i billard/bordtennis, bordfodbold og dart. 
 
Husets omdrejningspunkt, køkken-alrummet, er i åben forbindelse med stuen, som er hyggeligt indrettet med brændeovn og smagfulde møbler. I stuen findes 65″ TV, så der kan hygges med film. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad man behøver på sin ferie, og der er plads til køkkenskrivere under madlavningen.
 
Hvis I trænger til lidt frisk luft, kan I nyde solen, en tur til stranden eller grille på terrassen mens børnene gynger, leger i sandkassen eller hopper på trampolinen.
 
På Als findes også to 18 hullers golfbaner, Danfoss Universe, gokartbane samt mange andre muligheder for at være aktiv i ferien.
 
Besøg også “hovedstaden” på Als, Sønderborg, som har en flot og rigtig hyggelig havnepromenade med mange gode caféer og restauranter. Sønderborg har også en rigtig god gågade med små specialbutikker samt et stort butikscenter med mange forretninger.
 
Huset er ligeledes særdeles velegnet til mindre konferencer, møder eller lignende, hvor man gerne vil være sig selv i behagelige omgivelser. Køkkenet og husets andre aktiviteter kan med lethed indgå i en hyggelig og lærerig teambuilding, hvor kun fantasien sætter grænser. 
 
De nye foreløbige vurderinger vil fra 2024 betyde en årlig besparelse på ca. kr. 15.000 pr. år i samlet ejendomsbeskatning. 

Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”.  

Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
4.245.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
213 m2
Grundareal
1416 m2
Antal rum
9
Byggeår
2011
Ejerudgift pr. md.
2.497 kr.
Sagsnummer
820000078

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.