Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Kystvejen 280, 4671 Strøby

SUPERFLOT OG GENNEMRENOVERET VILLA MED FRI UDSIGT TIL KØGE BUGT – 25-30 METER FRA VANDKANTEN.

Bundsolid kvalitetsvilla oprindeligt opført i 1961 og gennemgribende renoveret i 2021.

Bo direkte til bugten, start dagen med en frisk dukkert kun 30 meter fra din egen varme stue, hop i båden og hent en frisk fisk til grillen på terrassen eller læn dig bare tilbage og nyd udsigten og et køligt glas ét eller andet 🙂

Kystvejen er en stille og roligt vej, med kun meget lidt og langsomt kørende trafik. Her nyder mange det smukke område til fods, på cykel – eller måske i en kajak lidt væk fra strandkanten.

Huset er indrettet med 3 afdelinger – den primære bolig på ca. 220 kvm, en sekundær bolig meget velegnet som separat teenageafdeling, selvstændig aupair bolig, Airbnb eller noget helt andet og en afdeling med lukket garage (opvarmet) på ca. 40 kvm og tilhørende carport på yderligere ca. 20 kvm. De 3 afdelinger er sammenbygget i 3 længer, hvor der fra alle 3 enheder er udgang til en hyggelig gård i midten. Der er rundt om huset anlagt mere end 300 kvm fliseterrasser i store 90×90 cm fliser. Terrasserne er udstyret med store elektriske markiser (både i gården og ud mod vandet), der er pyntet op med store flotte krukker, solsenge og sofagrupper og ikke mindst masser af lækker udendørs belysning – både på husets facade som up/down lights og med ekstra spots i jorden til oplysning af diverse dekor omkring terrassen.

Den primære bolig ligger med front direkte mod vandet. Fra alle rum (undtaget bad og bryggers) er der udgange til den store terrasse foran huset. Alle udgange er udstyret med foldedøre således, at hele vinduespartier med 3-4 døre kan rulles helt ud til siden og den friske havluft kan komme helt ind i huset. Alle foldedørspartier er nye (årgang 2021), de er vedligeholdelsesfrie udført i træ/alu og er dansk producerede kvalitetsvinduer fra Outline. Øvrige vinduer og døre er fra 2013. Køkkenet er fra HTH og når man åbner det 4-fløjede foldedørs parti, bliver rummet nærmest ét med terrassen, stranden og Køge Bugt. Det samme gælder i dagligstuen, hvortil man fra køkkenet ofte skyder genvej via terrassen foran huset. Terrassen er på den måde en integreret del af boligen – blot ikke indregnet i arealet. I dagligstuen er der i øvrigt 4 fløjede foldedørspartier både til vandsiden og mod gården i midten af bygningen. 2 soveværelser har også udsigt over bugten og begge har 3-4 fløjede foldedøre.

Den sekundære bolig – evt. teenage afdelingen – er på ca. 60 kvm og indeholder køkken/alrum/stue i ét rum, et lækkert badeværelse og 2 værelser. Der er entré med indgang fra den hyggelige gård i midten af bygningen, men også adgang direkte gennem garageafdelingen.

Garage og carport – i alt ca. 60 kvm – er indrettet i midten, så beboere i begge boliger kan benytte og ha’ glæde af faciliteterne. Der findes en stor automatisk rulleport til garagen, men pt. benyttes rummet som træningscenter for hele familien. Alt er isoleret som i resten af bygningen og en luft-luft varmpepumpe holder en jævn god temperatur i hele garagen året rundt. Rummet kunne let ændres til kontor eller anden form for let erhverv, fælles legerum for børnene / aktivitetsrum for hele familien – eller som pt. et fælles træningsrum for alle.

Opvarmning af huset sker via ny luft-vand varmepumpe installeret i 2021. Energimærket angiver karakteren “C” i året 2019, hvor der var installeret oliefyr. Siden 2019 er oliefyret blevet fjernet, varmepumpen er installeret og alle foldedørspartier er nymonterede i 2021. Det forventes at huset d.d. ville nå karakteren “B” på energimærket.

Boligtype
Villa
Kontantpris
6.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
278 m2
Grundareal
1006 m2
Antal rum
8
Byggeår
1961/2005
Ejerudgift pr. md.
5.692 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
820000037

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.