Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Kalkstensvej 27, Knud, 7860 Spøttrup

CHARMERENDE OG LYST BJÆLKEHUS KUN 200 M FRA VANDKANTEN


Virkeligt velholdt én ejers hus fra år 2010 – solidt og velbygget bjælkehus fra det danske bygefirma “Finlandshuse”.

Huset er beliggende i et naturskønt område ved Knuds Strand (ca. 200 m til standen). Det er opført i 2010-2011 af nuværende ejer, og fremstår stadig i meget flot stand.

Huset indeholder en skøn entre med indbyggede garderobeskabe, og adgang til en hyggelig lukket ”hems” med 4 sovepladser, TV etc.  Herudover findes 3 soveværelser, hvoraf de to har direkte udgang til terrassen og baghaven. Ved de to værelser findes et pænt brusebadeværelse med flotte klinker på gulv og vægge. Her er håndvask med skabe, separat bruseniche og ganske god plads. Ved det sidste soveværelse findes et stort og luksuriøst badeværelse med samme flotte klinker fra gulv til loft, masser af skabsplads, vaskemaskine, lækkert spabad, bruseniche, håndklædevarmer m.v. Et skønt sted at tilbringe lidt tid efter en dejlig lang travetur langs stranden.
  
I husets midte er indrettet et lækkert hvidt køkken i åben forbindelse med stue og spiseafdeling. Køkkenet er veludstyret med keramisk komfur (induktion), separat ovn med grill i en god højde, mikroovn, køle/fryseskab samt opvaskemaskine. I hele det store rum oser det af hygge og stemning og man føler sig rigtig hjemme lige med det samme. I stuen er der installeret en nyere og energivenlig varmepumpe, der giver en rigtig god cirkulation i det store rum. Møblerne er velvalgte og fuldstændig tilpasset rummets gode stemning. Et stort vinduesparti mod med dobbelt terrassedør giverl direkte adgang til en skøn stor terrasse, som delvis er overdækket. Masser af plads til hyggesteder og udsigt over en naturskøn have. Her er plads til at samle hele familien eller venner til hygge omkring lidt bål.
 
Stedet her er ideelt til familien som ønsker ro i skønne omgivelser.  Haven er lukket og ugeneret.  Dejlig badestrand tæt på, hvor der også er mulighed for kajakture, paddleboard, surfing eller anden sportslig udfoldelse. Der er også mulighed for at fange en fisk med hjem til grillen på terrassen.
 
Kendte steder som Hjerl Hede, Mønsted Kalkgruber og Jesperhus Blomsterpark eller vandland er inden for kort rækkevidde. Ikke at forglemme Spøttrup Borg, som bestemt også er et besøg værd. Her arrangeres der en del begivenheder i løbet af sommeren.
 
Indkøbsmuligheder er lige i nærheden. Det mest nødvendige kan findes i Rødding By, som ligger kun 2.500 m fra huset. Har man ønske om en større by, skal man en tur til Skive, Nykøbing Mors, Struer, Holstebro eller Viborg.  Disse byer har alle noget spændende at byde på.
 
Huset fungerer nu som sommerhus for ejeren og dennes familie, men lejes også ud med en god fortjeneste.
 
Kort sagt er dette hus en perle, som skal opleves.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
1.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
115 m2
Grundareal
2644 m2
Antal rum
4
Byggeår
2010
Ejerudgift pr. md.
1.644 kr.
Sagsnummer
820000100

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.