Compare Listings

Kort
Luftfoto
Billeder
Plantegning
Kort

Frilandsvej 12, Rødding, 7860 Spøttrup

Hy
ggeligt poolhus til udlejning og eget brug – 14 personer


Indtægter til ejer kr. 322.000Virkelig solidt og gedigent bjælkehus opført i år 2000 som helårsbolig, og med tilladelse til anvendelse som fritidsbolig. Nuværende ejer har udelukkende benyttet huset som fritidshus – udlejning og eget brug.
 
Huset er beliggende i roligt kvarter i Spøttrup ca. 2.400 m fra Limfjorden. Beliggenheden er i ca. 30 m højde, og kun markerne bryder terrassens flotte udsigt mod Limfjorden. Udsigtsterrassen bag huset ligger helt i læ mellem tre længer og vender mod vest – der er således sol det meste af eftermiddagen og de flotteste solnedgange man kan tænke sig. Terrassen er på ca. 35 kvm, så her er god plads til alle husets 14 gæster – både på solsenge i løbet af dagen og til lange hyggelige grill aftener m.v. Terrassen ligger direkte til baghaven med græsplæne og mulighed for boldspil og leg for børnene.
 
Selve huset er på 219 kvm boligareal og der er opført en anneksbygning med yderligere 60 kvm boligareal – ialt 279 kvm boligareal.


Huset indeholder et superhyggeligt køkken opført i massive trælåger og tapsamlede skuffer. Køkkenet har nogle år på bagen, men stilmæssigt passer det perfekt på det massive bjælkehus. Fra køkkenet er der udgang til en mindre morgenterrasse foran huset, hvor dagens første kop kaffe kan indtages. Køkkenet er åbent mod stuen, hvorfra der er udgang til den store terrasse mod vest. Den ene sidelænge er indrettet med 2 store værelser og et badeværelse. Fra det fælles gangareal er der ligeledes udgang til den store terrasse. Bag køkkenet findes endnu et soveværelse, hvor fra der er adgang til morgenterrassen. Den anden sidelænge er indrettet med et rigtigt lækkert poolrum med god plads til møblering. Der er tillige spabad i poolrummet og dobbelt terrassedør mod den store vestvendte terrasse. Bag poolrummet findes badeværelse, sauna og teknikrum.
 
Ved entré / indgang til huset er der overfor køkkenet indrettet gangareal med garderobe/opbevaring samt et mindre bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Den sidste afdeling af huset er oprindeligt opført som garage, men er nu ændret til 2 store værelser med en ekstra indgang fra indkørslen – og stadig direkte forbundne med det øvrige hus.

Således er selve huset indrettet med 5 pæne dobbeltværelser – det ene med 2 ekstra køjesenge. Herudover er anneks bygningen indrettet med aktivitetsrum med billard, fodboldspil og hjemmebare samt ét dobbeltværelse med tilhørende badeværelse. Således plads til 14 personer.

Som sagt højt beliggende med udsigt ned over marker mod Spøttrup Sø og med Limfjorden i baggrunden.

Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”.  

Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Attraktioner tæt på:

 

  • Spøttrup Borg
  • Limfjorden
  • Jesperhus Blomsterpark
  • Mønsted Kalkgruber
  • Harre Vig Golf
  • Ø-oplevelse på Fur
  • Glyngøre kulturstation

 
Det seneste års tid er huset blevet opdateret, og der er bl.a. udbedret / udskiftet :
 
Affugter i poolen – ny 2022
Komplet rensningsanlæg til pool incl. varmeveksler – nyt 2023
Ny sofa, lænestole, spisebords stole – ny 2023
Renovering af facade samt udskiftning af vinduer ved terrasse i poolrum 2023
Ny træterrasse bag huset – 2024
Ny Ovn, opvaskemaskine, køle & Fryseskab – nyt 2022-2023

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
279 m2
Grundareal
1542 m2
Antal rum
8
Byggeår
2000/2001
Ejerudgift pr. md.
1.430 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
82PW-000552

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.