Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Istrupvej 6, Stenbjerg, 7752 Snedsted

272 KVM POOLHUS ÅRGANG 2013 – STENBJERG STRAND NATIONALPARK THY – 24 PERSONER

 
 
Rummeligt sommerhus med aktiviteter både inde og ude beliggende på stor naturgrund i Stenbjerg tæt ved Vorupør – midt i et af Danmarks smukkeste naturområder. Nationalpark Thy er kendt for sin fantastiske natur og helt utrolige dyreliv. Ud over Vesterhavets flotte hvide sandstrande kan man her opleve store lyngbeklædte klitområder, med søer, fuglereservater, kronvildt, havørne, og man kan opleve den berømte tranedans og meget, meget mere. Der er kun 1.500 m til Vesterhavet, som i dette område er kendt som Cold Hawaii.
 
Huset har 10 soveværelser og er indrettet til 24 personer – de otte værelser er med dobbeltsenge. De sidste to værelser er velegnede til børnene, da der på hvert værelse er to køjepladser samt en sovesofa, der kan foldes ud til 140 x 200 cm. På køjeværelserne er der fjernsyn og en god, stor DVD-samling til hele familien samt to spillemaskiner målrettet de mindste beboere i huset. 
 
Herudover er huset indrettet således, at køkken/spisestue, dagligstue og aktivitetsrum ligger i åben forbindelse med hinanden – kun delvist adskilt af lette vægge, der opdeler rummene på en måde, hvor nærheden hele tiden bevares.
 
Husets poolafdeling og badeværelser er blevet renoveret i 2023. I denne afdeling findes 18 kvm indendørs swimmingpool, spabad, sauna samt 3 badeværelser.

Køkkenet er veludstyret og med god skabs- og arbejdsplads. Det giver mulighed for, at flere hænder kan deltage i forberedelserne. Der er 2 komfurer, 2 opvaskemaskiner, stort køleskab og tilsvarende fryser og de 24 spisepladser er indrettet i samme afdeling/rum.  Stuen er hyggeligt indrettet med 2 store hjørnesofaer perfekt opsat så de danner ramme omkring stuen og TV afdelingen med den hyggelige brændeovn i baggrunden. TV er med danske, tyske, svenske og norske kanaler. I den bageste afdeling findes aktivitetsrummet med billardbord, bordfodbold, dart og TV med flere forskellige spillekonsoller. 
 
Huset har installeret centralvarme og der er gulvvarme i hele huset.

 
Udvendigt er huset beliggende på en stor åben naturgrund, hvor man om aftenen har mulighed for at opleve den flotteste solnedgang.
 
Rundt om huset er der flere terrasser og aktiviteter. Her er blandt andet nedgravet trampolin, sandområde til beach-volley og fodbold og i haven er opsat et helt nyt shelter.
 
Ladestander til elbil er monteret foran huset: Type 2 – IEC 62196-2.
 
I Stenbjerg findes en restaurant ca. 500 m fra huset, og der er ca. 4 km til indkøbsmuligheder og restauranter i Vorupør. 

Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”.  

Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Villa
Kontantpris
4.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
272 m2
Grundareal
1414 m2
Antal rum
12
Byggeår
2013
Ejerudgift pr. md.
2.142 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
820000036

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.