Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Rudvej 3, 5580 Nørre Aaby

HESTEEJENDOM MED STRANDGRUND – BÅDE MOD NORD OG SYD

 
TREKANTOMRÅDET – FYN

 
Helt unik beliggenhed på halvø direkte til Lillebælt, lige syd for Føns og kun ca. 10 km fra den fynske motorvej ved Nørre Aaby. Jordstykket på knap 11 ha ligger i ét samlet stykke rundt om ejendommen og på tværs af halvøen således, at der til ejendommen hører strandgrund både mod nord og mod syd. Rudvej slutter ca. 300 m efter ejendommen, hvor der findes 2 naboejendomme – så trafikken er meget begrænset, og vejen også ganske smal. Her er der fred og idyl – og ikke mindst – frisk havluft alle dage. Uanset hvilken retning vinden blæser, fornemmer man den friske salte havluft direkte fra det smukkeste farvand vi finder i Danmark.
 
Nuværende ejer har anvendt ejendommen i forbindelse med opdræt af islandske heste, og der er i år 2005 opført hestestald på 312 kvm med enkeltbokse, løsdriftsstald, sadelrum, vaskeplads, maskinhal og garage. Pt. er der 3 separate bokse + løsdrift, men indretningen kan let ændres såfremt der er behov for flere bokse. Udenfor findes marker med folde, løsdriftsbygninger / læskure (i alt 4 stk), ridebane, rundel m.v. Herudover findes sidelænge til stuehuset med garage, tidligere stald, carport m.v. på 208 kvm samt uudnyttet loft på sidelængen.
 
Stuehuset er på 331 kvm fordelt på 2 plan og herudover findes 72 kvm flot indrettet kælder. Hele stuehuset er renoveret fra A – Z i år 2011 og alt fremtræder lækkert og indflytningsklart. På 1. salen er bl.a. indrettet en stor panorama-stue med flot sydvendt udsigt over Lillebælt med Brandsø og Jylland i baggrunden. Herudover stort kontor med udgang til gavlaltan. Herfra er der ligeledes panoramaudsigt og man kan se Lillebælt både mod nord, syd og vest. Den sidste del af 1. salen er indrettet med master bedroom og tilhørende badeværelse med både bruseniche og badekar. Hele 1. salen er renoveret således, at alle gamle bjælker er synliggjorte og i dag fremtræder som en del af den flotte indretning.
 
Stueetagen er indrettet med stort køkken-alrum på ca. 50 kvm. Her er alt hvad et moderne køkken bør indeholde og designet er enkelt og tidløst. Mod vest er der udgang til en lukket terrasse med kik ned over markerne mod Lillebælt. Mod syd er der i stueetagen indrettet en stor og meget lys stue (ca. 50 kvm) med høje vinduespartier mod syd og vest samt udgang til haven. Ud over soveværelse og ekstra badeværelse findes der i stueetagen direkte indgang til driftslængen. Her er flere rum indrettet med muligheder for kontor, klinik eller anden form for erhverv. Måske har man en pladskrævende hobby eller andet, hvor det er praktisk at ha’ direkte adgang fra privatboligen samtidig med, at der hurtigt og let kan lukkes af. Det samlede areal af denne del af driftslængen er på 61 kvm og der er naturligvis indlagt fiber til lynhurtigt internet.
 
Fra entré er der en flot trappe med indbyggede vægspots over trinene ned til kælderetagens 72 kvm. Her findes viktualierum, vaskerum, opbevaringsrum – alle med en overdådighed af indbygningsskabe, masser af bord- og arbejdsplads og overalt de samme flotte klinker på gulvene. Fra det ene vaskerum er der ligeledes udgang til haven. En virkelig lækker kælder, hvor der er plads til god orden, reel lofthøjde og en lækker atmosfære. I et af rummene finder man husets varmesystem – jordvarmeanlægget som blev installeret i år 2011. Samtidig med den gennemgribende renovering der blev udført, blev der lavet gulvvarme overalt i stuehuset – både i kælder, stueetage og på 1. sal. Undtaget er dog viktualierum i kælder samt soveværelse og gæstetoilet i stueetagen. 
 
 
 
 
 
 

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
9.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
331 m2
Grundareal
108510 m2
Antal rum
7
Byggeår
1955/1986
Ejerudgift pr. md.
4.614 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
820000135

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.