Compare Listings

Kort
Luftfoto
Billeder
Plantegning
Kort

Hornegyden 15, 5600 Faaborg

Fantastisk naturejendom direkte til Helnæs bugten – med havudsigt og 5 HA jord og skov.

 
Super flot udsigt mod Helnæsbugten og direkte adgang til vandet fra egen grund. Denne ejendom indbyder til ro og fred med rig mulighed for at følge naturens smukke farver, med læhegn af syrener langs grunden og en gårdhave fyldt med vilde blomster og forskellige stauder samt et lille springvand. Desuden er der aroniabuske, æble- og pæretræer, brombærbuske og mirabelletræer. Her er masser af plads til at anlægge egen grønthave, stor som lille, og dyrke tomater, agurker og krydderurter i drivhuset. Den direkte adgang til bugten giver masser af muligheder for vandsport – kajak, paddleboard, surfing eller måske bare en hyggelig lille tur i fiskejollen.
Stranden er vestvendt så man kan virkelig nyde de smukke solnedgange ud over vandet.
 
Jagt:

Der går ingen offentlige stier over grunden og den ligger derfor ganske ugeneret med rig mulighed for jagt og fiskeri. Der er store træk af ænder og gæs ind over ejendommen og flere veksler af rådyr og dådyr over markerne og ind gennem den lille skov. Harer og fasaner er faste gæster på plænen foran huset.
 
Hestehold:

Her er også mulighed for opstaldning af to heste. Der er gode græsningsarealer og rideture på egen grund langs vandet og forbi den lille skov. Der er opført en mindre bygning ved marken bag haven – ca. 20 m2 – som kan anvendes til løsdrifts stald. Beliggenheden giver også adgang til de sydfynske ridestier, som man kan støde til bag Steensgaard eller man kan ride ad bagvejen op til Millinge og videre gennem Svanninge by og få en skøn tur gennem bakkerne.
 
Ejendommen:

Idyllisk landejendom med 150 m2 bolig. Hertil kommer yderligere 47 m2 udestue/kontor i en separat længe samt garage/værksted i en anden længe. Fred, natur og plads er 3 ord, der kendetegner ejendommen.
Der er tale om en landbrugsejendom fra år 1900. Stuehuset er de seneste år gennemgribende renoveret, og der er opført 2 nye længer, der sammen med stuehuset danner rammen omkring en hyggelig gårdsplads / have. Alt fremtræder fuldstændigt indflytningsklart og husets varmeforsyning er 100% “up-to-date” med varmepumpe og solcelleanlæg. Samlet årlig varmeudgift ca. kr. 6.500.
Den ene sidelænge er indrettet som en hyggelig udestue med brændeovn, synlige loftbjælker og glas facade fra gulv til loft langs hele den ene side. Hele gavlenden er ligeledes glas facade og der er udgang til en ca. 10 m2 stor overdækket terrasse og ikke mindst – den flotteste udsigt mod Helnæsbugten.
 
Lokalt:

Faldsled er en lille eksklusiv havneby på Sydfyn med ca. 500 indbyggere. Havnebyen er beliggende ved Helnæs Bugten ca. 7 kilometer nordvest for den hyggelige gamle by Faaborg. Faldsled er specielt kendt for det mondæne spise- og overnatningssted “Faldsled Kro” og byen udstråler i den grad sydfynsk hygge og charme med gamle bindingsværks ejendomme og et hyggeligt havnemiljø med fredagscafé ved “Vandkanten” og tapas på “Vejkanten”. Folk valfarter til årets julemarked, hvor der bydes på lækkerier fra Steensgaard, varme drikke i ovennævnte lokationer og hyggelige julemandsoptog. Der er et aktivt foreningsliv i både Horne, Millinge og Faaborg. Der er ca. 1.500 m til Horne (nærmeste indkøb), 3 km til Falsled og 6 km til Fåborg. I Horne ligger en større dagligvare forretning og en skole. I Falsled finder man flere spændende cafeer og restauranter. I Fåborg er der masser af forretninger, dagligvare butikker, hyggelig bymidte med gågade, havnemiljø, kulturoplevelser, skoler, sportsfaciliteter etc.
 
Øvrige afstande:

6 km til Bøjden (færge til Fynshav, Als, Jylland)
35 km til Odense
Fra Faaborg går der færge til Bjørnø, Lyø, Avernakø og Ærø.

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
4.250.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
150 m2
Grundareal
53153 m2
Antal rum
4
Byggeår
1900
Ejerudgift pr. md.
1.482 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
820000122

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.