Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Strandbakken 17, Skåstrup Str, 5400 Bogense

232 KVM POOLHUS FRA SKANLUX ÅRGANG 2015 – SKAASTRUP STRAND PÅ NORDFYN – 16 PERSONER

MEGET VELHOLDT – STANDARDEN ER LØBENDE HOLDT PÅ ET HØJT NIVEAU

Et meget flot poolhus fra Skanlux – et hus hvor hele den store familie kan samles til højtider, fødselsdage m.v. og hvor der er plads til overnatning for alle.

Ejendommen er opført i år 2015, det er løbende blevet plejet og vedligeholdt, og har en rigtig god udlejning – kun een ejer siden opførelsen.

Huset er opført med jordvarmeanlæg, og ejendommen har derfor et meget fornuftigt varme og elforbrug – jf. reglerne omkring reduktion på elafgift til staten.

Poolrummet er indrettet med store vinduespartier mod køkken/alrum og spisestue. Indretningen skaber en god fornemmelse af nærhed, selvom rummene er adskilt, og man kan på den måde let holde øje med børnene uden direkte at opholde sig i samme rum. De store vinduespartier er termoglas og sammen med akustiklofterne i både poolrum og stue/køkken sørger de for en god og afslappende atmosfære i begge rum. I poolrummet findes endvidere en stor rund spa, der lynhurtigt kan blive fyldt med varmt vand, idet spa-badet fyldes med varmt vand fra poolen. Endvidere findes både sauna og badeværelse i forbindelse med poolrummet. Bassinet er desuden udstyret med modstrømsanlæg / svømmetræner for motionister, der gerne vil svømme længere strækninger.

Et meget flot 16 personers poolhus fra Skanlux med rigtig god udlejning.

Ejendommen er opført i år 2015 og er løbende blevet plejet og vedligeholdt – kun een ejer siden opførelsen.

Huset er opført med jordvarmeanlæg, og ejendommen har derfor et meget fornuftigt varme og elforbrug – jf. reglerne omkring reduktion på elafgift til staten.

Poolrummet er godt isoleret i forhold til resten af huset, og der er på ingen måde støjgener – trods vandrutschebane og deraf følgende “bomber”, som børnene elsker at lave i bassinet. Der er store vinduespartier, som adskiller poolrummet fra køkken/alrummet, så man på den måde let kan holde øje med børnene, og samtidig giver det en god fornemmelse af nærhed, selvom rummene er adskilt. I poolrummet findes endvidere en stor rund spa, der lynhurtigt kan blive fyldt med varmt vand, idet spa-badet fyldes med varmt vand fra poolen. Endvidere findes både sauna og badeværelse i forbindelse med poolrummet. Bassinet er desuden udstyret med modstrømsanlæg / svømmetræner for motionister, der gerne vil svømme længere strækninger.

Huset er indrettet med 2 værelsesafdelinger. I hver afdeling findes 3 dobbeltværelser med 1 tilhørende badeværelse. Herudover er der indrettet en hems til børnene med 4 reelle sovepladser. I alt 16 sovepladser og 3 badeværelser incl. den i poolrummet.

Der er indrettet et stort fællesrum med billard, bordtennisbord, fodboldspil, dart m.v. Rummet kan også benyttes som festlokale, og er udstyret med en hyggelig bar i den ene ende, og en afdeling med dagligstuemøbler, hvor der også er TV og play-station. Over fællesrummet findes den store hems, der er indrettet som både soverum og legerum / TV stue for børnene. Køkken / alrummet er indrettet med spisebord til 16 personer og stuen er indrettet med bl.a. sofaer, lænestole, TV m.v. Fra stue og køkken/alrum er der udgang til en stor flisebelagt terrasse – delvist overdækket, så der altid er garanteret grill-vejr. Bag den store flisebelagte terrasse, er der anlagt have med græsplæne og legeplads for børnene med bl.a. trampolin, rutschebane m.v. 

I forbindelse med udlejningen har sælger kontakt til en pedel, der styrer både ind- og udtjekning af gæster, rengøring på skiftedage, sørger for eftersyn på pool og meget, meget mere – som eks.vis henvendelser fra lejere angående mangler eller defekt udstyr i huset.

Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”.

Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
4.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
221 m2
Grundareal
1476 m2
Antal rum
8
Byggeår
2015
Ejerudgift pr. md.
3.298 kr.
Sagsnummer
820000102

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.