Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Skovhavevej 60, 6091 Bjert

Skarregård – en enestående liebhaverejendom direkte ud til Kolding Fjord og Lillebælt – og med 1 km egen strand og kystlinje.  

 
 
På Skarregård kan du nyde det gode liv omgivet af en fantastisk udsigt mod alle verdenshjørner. Midt i denne helt enestående naturperle bydes du velkommen af et spændende og varieret landskab, der indbyder til ro og fordybelse.  
 
Men lad os starte på toppen af de 30 hektar jord, for på grundens højeste punkt ligger den skønne arkitekttegnede liebhaverejendom Skarregård. Ankomsten til Skarregård foregår ad en lang privat vej, hvorefter du møder de flot anlagte arealer omkring ejendommen. Her svajer smukke solitære træer side om side med skarpt klippede hække, friske grønne græsplæner og søen med åkander og et kvækkende dyreliv.   
 
Ejendommen er opført i år 2000 og de 208 m2 bolig er velindrettet funktionalitet på 2 plan – og selvfølgelig med fantastisk udsigt fra hvert et rum. Husets hjerte er den store halvmåneformede stue, hvor der på lune dage kan lukkes op til terrassen og udelivet med de mange dobbeltdøre. På kolde og mørke dage kan du lune dig ved brændeovnens hyggelige varme.
Boligen har 5 dejlige soveværelser og 2 badeværelser og kan sagtens rumme familien med flere børn og Au Pair eller passe perfekt til parret med brug for plads til overnattende familie og gæster. Alt på Skarregård er lyst, lækkert og velholdt, lige klar til indflytning.  
 
Muligheder og drømme kan udleves på Skarregård

Ejendommen er også mulighedernes og drømmenes legeplads, for den 456 m2 store bygning ved hovedhuset står fuldstændig klar til nye idéer. Bygningen er gedigen og flot med rå pudsede murstensvægge og en smuk åben trækonstruktion. Et rent eldorado for f.eks. den selvstændigt erhvervsdrivende, kunstneren, en pladskrævende hobby, den jagtinteresserede eller dig som drømmer om hestestald eller løsdrift. Der er plads til det hele, også maskiner, brænde eller hø.           
 
Skarregård – en ekstraordinær naturperle for liebhavere

De knapt 30 ha jord er formet i et smukt kuperet landskab med marker og grupper af skov – en betagende bakket naturperle med masser af dyreliv, og oplevelser for dig som natur- og dyreelsker. På en skøn gåtur kan du via det kuperede landskab føres ned til stranden. Er vejret i top, kan du dase på en strandstol og nyde en madkurv eller du kan være aktiv og sætte kajakken eller dit paddleboard i vandet.   
 
Skarregård er for den kræsne

Skarregård er en helt speciel liebhaverejendom med et væld af muligheder og drømme. 
Ring til Warming Liebhaverboliger i dag for at aftale en fremvisning. 
HUSK travestøvlerne 🙂
 
 
 
 

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
18.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
208 m2
Grundareal
298441 m2
Antal rum
7
Byggeår
2000
Ejerudgift pr. md.
3.708 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
820000123

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.