Compare Listings

Nyhed
Billeder
Plantegning
Kort

Sluttergyden 2, 5970 Ærøskøbing

 
Imponerende luksus liebhavervilla midt i Ærøskøbing


Ejendommen

Midt i det smukke og romantiske Ærøskøbing tæt ved Lille Torv ligger Sluttergade 2. Den forhenværende Dansk Bank bygning fra 1920 er i dag, efter en nænsom totalrenovering i 2015, en meget eksklusiv bolig på 416 m2 fordelt på 3 etager. Her har man kun brugt de allerbedste materialer, og man oplever en atmosfære af luksus, elegance og komfort. Der er tale om en ikonisk villa fuld af fantastiske rum, imponerende lysindfald og skønne detaljer. Endvidere hører der en vidunderlig have til på 350 m2 med en overbygget terrasse, udhus og 3 parkeringspladser.
 
Villaen

Stueetagen byder på gulvvarme. Etagen indeholder smuk entre/hall. Imponerende og utrolig smuk stue med højt til loftet, store pompøse vinduer, brændeovn , Dinesen trægulve og flotte detaljer. Elegant køkken hvorfra der er adgang til et gæstetoilet, en smuk spisestue og en charmerende atriumgård med udgang til haven. Endvidere er der i stueetagen vinrum, bryggers, værksted og teknikrum
 
Fra hallen går der en flot trappe til op 1. salen. På 1. Salen finder man en repos, et stort masterbedroom med walk-in closet,, stort rummeligt og velindrettet badeværelse i marmor, kontor, toilet, 2 dejlige, store værelser og garderoberum.
 
2. salen byder på et aktivitetsrum og et hyggeligt soveværelse med fantastisk udsigt over Ærøskøbing tage og kig til havet.
 
Grunden

Udenfor venter en lukket garage, 3 private parkeringspladser, stor overdækket terrasse og en skøn, velplejet have. Hele grunden er omkranset af en mur, således er man meget ugeneret i haven.
 
Beliggenhed

Ærøskøbing er kendt for sin unikke atmosfære, de brostensbelagte gader, historiske bygning, kulturrigdom og en fantastisk historie. Her er der mulighed for fordybelse, ro og et socialt samvær. Den eksklusive villa ligger i umiddelbar nærhed af skoler, indkøbsmuligheder, stranden, færgen, cafeer/restauranter og kultur institutioner. Perfekt for dem der søger moderne bekvemmeligheder og et autentisk miljø.
 
Sluttergade 2 er den ultimative liebhaverbolig som man skal se for at få fornemme storheden, kvaliteten og atmosfæren.

Boligtype
Villa
Kontantpris
8.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
416 m2
Grundareal
805 m2
Antal rum
5
Byggeår
1920/2015
Ejerudgift pr. md.
3.426 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
820000155

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.