Compare Listings

Nyhed
Billeder
Plantegning
Kort

Lundevej 3, 5540 Ullerslev

Den smukkeste fynske lystgård med jagt – tæt på Kerteminde

En fantastisk smuk bindingsværk ejendom i engelsk cottage stil på 396 m2 + 30 m2 kælder. Der er tale om den tidligere aftægtsgård til Rørbæk Hovedgård. Ejendommen er fra 1917 og er blevet gennemgribende renoveret i perioden 2016 – 2018. Grundarealet er på ca. 6 HA inkl. et stort stykke skov med masser af vildt.

Ejendommen

Der er tale om en eksklusiv og charmerende herskabsejendom med masser af smukke detaljer samt en stor, flot park og præsentabel indkørsel. En virkelig liebhaverejendom der emmer af historie og med masser af atmosfære. Selve ejendommen er gjort flot i stand med nyt tag, nyt pillefyr, nye terrasser, ny anlagt have etc. Endvidere helt ny stor isoleret garage, separat bygning med pillefyr samt pavillion. Ejendommen står i dag som en moderne og tidssvarende bolig. Trods energimærkets karakter “F”, holder nuværende ejer det årlige varmeforbrug på ca. kr. 24.000.

Indretning

Hovedhuset indeholder i stueetagen hall med kamin, gæste toilet, 2 store smukke stuer med pejs og brændeovn, flot spisestue med pejs, hyggeligt kontor, nyt køkken med separat spiserum, bryggers samt depotrum. På 1. sal luxus badeværelse i italienske klinker, master bedroom, kontor, 3 store værelser og walkin-closet.

Grunden

Udearealerne er ligesom ejendommen helt unikke. Grunden er på ca. 6 HA , hvoraf ca. 1.5 HA er park og ca. 4,5 HA er en smuk og dyrerig skov. Her er der rige muligheder for at nyde de mange forskellige dyr. Enhver jæger og naturmenneske vil elske at bo her.

Området

Med en placering tæt på skoven, marker og havet får man her en helt enestående naturoplevelse med et rigt dyreliv kombineret med fred og idyl. Huset ligger kun 6 km fra Kerteminde, 3 km fra Kerteminde bugt og 3 km fra Revninge (med friskole 0 – 10. klasse). I sommeren 2024 etableres der cykelsti fra ejendommen til Revninge, til skolen og til Kerteminde. Bussen til Kerteminde /Nyborg holder ca. 150 m fra ejendommen. Det tager max 10 min at køre til Kerteminde. Ejendommen ligger i landzone med de fordele, der medfølger mht. økonomi og ejendomsskatter. Her hersker freden og uforstyrretheden, selv om der kun er 6 km til Kerteminde med alverdens tilbud til børn og voksne – spejder, fodbold, håndbold, dans, sejlsport, musik og en masse andre fritidsaktiviteter.

Her er tale om liebhaverejendom der meget sjældent udbydes til salg.


Et tilbud man ikke bør gå glip af!

Boligtype
Lystejendom
Kontantpris
5.395.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
396 m2
Grundareal
67703 m2
Antal rum
10
Byggeår
1917
Ejerudgift pr. md.
3.858 kr.
Energimærke
F
Sagsnummer
820000053

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.