Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Fyrvej 52, 4245 Omø

Dejligt sommerhus på Omø i 1. række til vandet med 15.754 kvm grund.

 
 
Huset:

 
Dette skønne sommerhus fra 1998 har en fantastisk beliggenhed i 1. række lige ud til vandet. Huset ligger direkte til stranden kun 700m fra gadekæret i Omø by. Turen fra færgelejet, gennem Omø by og ud til huset er ca. 2 km – eller kun 1.000 m langs stranden. Sommerhuset indeholder entre, kombineret køkken og stue med udgang til stor terrasse som er delvis overdækket. Herfra er der flot udsigt over stranden og Storebælt. Herudover findes rummeligt soveværelse med udsigt mod vandet, 2 værelser, stort badeværelse og bryggers. I den hyggelige stue er der en lille alkove, brændeovn, flotte trægulve og lofter til kip. Endvidere er der 2 små redskabs- og opbevarings hytter på grunden.
 
Grunden:

 
Skøn stor naturgrund på ikke mindre end 15.754 kvm, der er fordelt på 5 matrikler. 2 af matriklerne ligger direkte ned til standen og huset ligger på sin egen matrikel lige ved siden af, så der er masser af plads at boltre sig på. En sidste matrikel er en del af søen, der ligger i området bag ejendommen. Ejeren af huset har endvidere en tinglyst ret til, at holde al bevoksning på nabomatriklerne nede i ønskelig højde således, at fri udsigt mod stranden aldrig kan forsvinde. Ejendommen kan ikke udstykkes til flere byggegrunde.
 
Øen :

 
Når man tager færgen fra Stigsnæs til Omø, så sker der noget utroligt. Man falder simpelthen til ro og er meget langt væk fra den stressede hverdag. Omø blev i 2023 valgt til årets ø i Danmark. Her finder man en helt fantastisk natur, fred, skønne miljøer, tryghed, dejlige strande samt venlige og hjælpsomme beboere. Omø er en lille idyllisk ø på omkring 4,5 km2, med en kystlinje på 11,6 km og en placering i Storebælt lige midt mellem Skælskør og Langeland. På Omø er der hilsepligt. Det betyder, at man bliver mødt med venlige vink og nik, så snart man lander på øen.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
85 m2
Grundareal
15754 m2
Antal rum
4
Byggeår
1998
Ejerudgift pr. md.
3.164 kr.
Sagsnummer
820000113

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.