Compare Listings

Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Andet
Kort
Luftfoto
Billeder
Plantegning
Kort

Røllikevej 200, Nørhede, 6990 Ulfborg

ÆGTE RUNDTØMMERHUS – CANADISK BJÆLKEHYTTE STIL

Ikke langt fra Vesterhavet i det fantastisk skønne område ved Nissum Fjord, finder du dette imponerende og gedigne sommerhus med spændende detaljer og masser af plads ude som inde.

Allerede ved indkørslen til sommerhuset bliver tankerne ledt hen på en amerikansk farm, og man kan næsten se for sig en cowboy sidde i sin gyngestol på den overdækkede terrasse. Husets byggestil og atmosfære har sin egen puls, og du fornemmer straks hvordan her vil summe af liv, når familie eller venner her samles for at nyde weekender og ferier sammen.

Området er ligeså imponerende som huset, for her er meget at se og opleve indenfor kort afstand. Her er naturparker, klitområder, vesterhavets brede sandstrande, små hyggelige bådhavne ved Nissum Fjord – ja, masser af muligheder for oplevelser til vands og til lands for både børn og voksne.

Bygningerne

Rundtømmerhus – ædel gammel håndværkstradition. Hovedbygningen har et boligareal på 208 kvm samt et overdækket areal på yderligere 26 kvm. I tagetagen er der herudover indrettet 4 hemse. Sidebygningen på 74 kvm er indrettet som garage med 2 porte samt en indgang til separat “slyngelstue”, som kan anvendes som festlokale, aktivitetsrum, hobbyrum eller måske ekstra overnattende gæster.

Indretning

Huset er indrettet med stort køkken-alrum med ca. 4 1/2 m til loftet og stort vinduesparti / udgang mod syd-vestvendt terrasse. Terrassen er på ca. 70 kvm og der er opstillet en stor udendørs spa. Stuen er i åben forbindelse med køkken-alrum, og fra stuen er der udgang til 26 kvm overdækket terrasse mod vest. Huset har 3 store soveværelser, og mulighed for indretning af værelse nr. 4. Der er 2 badeværelser – det ene med spa og dampbad. Ved husets indgang er der garderobe, bryggers og fyrrum. I det store åbne alrum findes trappe til 1. sal med balkon, hvorfra der er indgang til 4 hemse med 2 sovepladser i hver. Der er centralvarme i huset, og gulvvarme overalt i stueetagen. For bedre indeklima er installeret ventilationssystem med varmegenindvinding.

Grunden

Grunden rundt om huset er på ca. 4.800 kvm, og herudover findes et areal (strandstykket) på ca. 10.000 kvm ned mod stranden – ca. halvdelen skov og halvdelen eng. Der er 50-100 m mellem hus og strandstykke. Strandstykket er beliggende indenfor kystbeskyttelsesgrænsen. 

Området

Strandstykket ligger direkte til Nissum Fjords sydligste del. Stranden ligger mindre end 200 m fra huset, og langs fjorden findes en sti, hvor naturelskere og motionister kan få alle lyster opfyldt. Det stille vand i fjorden giver også rig mulighed for vandsport, som kajakroning, padleboard, surfing m.v. Ca. 500 m fra strandstykket ligger Sandholm Havn, hvor det er muligt at få en bådplads for kr. 750 pr. år. Havnens formand oplyser, at der dog kan være lidt ventetid, men med hus i området, har man ret til opskrivning. Se mere på Sandholm Havn 
Der er ca. 5 km fra huset til Vesterhavets hvide sandstrande og høje klitter. I det mellemliggende område findes Husby Klitplantage, hvor der er stier til vandreture og orienteringsløb, ridestier og cykelstier. Her findes skovlegeplads, hundeskov og en stor badesø midt i skoven.

Mulighed for udlejning er af udlejningsbureat vurderet til ca. kr. 300.000 p.a. til ejer + forbrugsindtægter

Gode links for området:

Alt om Nissum Fjord

Lokale sportsmuligheder, jagt m.v.

Husby Klitplantage aktiviteter

Surfing Nissum Fjord

Lystfiskeri i fjordene

Sandholm Havn

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
208 m2
Grundareal
17940 m2
Antal rum
5
Byggeår
2005
Ejerudgift pr. md.
3.123 kr.
Sagsnummer
82PW-000562

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.