Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Kytterupvej 12, 6990 Ulfborg

Jagtejendom – naturejendom tæt på Nissum Fjord og Storå.   

Er du naturelsker og går du måske også op i jagt og fiskeri – så har du her en unik mulighed for at ha’ det hele lige uden for døren.

Godt og vel 9 ha særdeles velplejet naturgrund med skov, søer og eng beliggende kun ca. 2.000 m fra en lille jollehavn ved Storå´s udmunding i Nissum Fjord. Her er der mulighed for at møde alt lige fra råvildt, harer, ræve, fasaner, mårhunde og samtidig bo tæt på Storåens eftertragtede laksefiskeri.

Både stuehus og driftsbygninger er opført i rigtig god kvalitet og alt er pænt og velholdt. Stuehuset er på 260 kvm fordelt på 2 plan, og herudover er der 2 haller på hhv. 374 kvm og 432 kvm. I forbindelse med den ene hal er der opført en dobbelt garage på 125 kvm. Alt er opført i røde mursten og fremtræder meget gedigent. Begge haller er med støbte bunde. Stuehuset opvarmes ved bl.a. ny varmepumpe fra år 2022 og solceller, som er monteret på taget af den ene hal.

Stuehuset indeholder i stueplan stort spisekøkken, rummeligt bryggers, stue, spisestue, 2 værelser og et stort badeværelse. På 1. sal findes toilet, 2 værelser og en stor stue der kan opdeles i yderligere 2 værelser. Hele stueplanet har gulvvarme med undtagelse af de 2 værelser, der er opvarmet med radiatorer. Alle vinduer i stueplan er i træ/alu fra år 2012. Vinduer på 1. sal er udført i plast. Alt er pænt og velholdt og til at flytte ind i. Med udgang fra spisestuen er der adgang til stor terrasse og en flot og lukket baghave.

De 2 haller udlejes pt. til opbevaring af campingvogne med årlig indtægt på ca. kr. 30.000. Der er dog stadig ledig plads i hallerne til ejer og i den ene hal er der indrettet anslået 50 kvm som værksted med adgang via indvendig skydeport / dør.

Garage/carport på 125 kvm, er indrettet med plads til 2 biler samt 3 opbevaringsrum med mulighed for indretning af værksted m.v.

Ulfborg by ligger kun ca. 4 km fra ejendommen. Her findes der særdeles gode indkøbsmuligheder i flere forskellige supermarkeder, børnehave, vuggestue og skole for alle alderstrin. Ulfborg er en aktiv by med mange muligheder – læs mere herom på : https://ulfborgportalen.dk/

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
3.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
260 m2
Grundareal
91118 m2
Antal rum
9
Byggeår
1935/2000
Ejerudgift pr. md.
2.827 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
820000018

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.