Compare Listings

Kort
Luftfoto
Billeder
Plantegning
Kort

Bækbyvej 32, Husby, 6990 Ulfborg

355 KVM GEDIGENT MURET POOLHUS TIL 24 PERSONER

Velbeliggende i hyggeligt og roligt sommerhusområde tæt ved Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Huset er beliggende på en 5.019 kvm stor grund delvist omgivet af store træer. Her er der masser af plads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet.

Afstanden til strandarealet og klitterne er en ca. 1.000-1.500 m hyggelig tur gennem sommerhusområdet, hvorefter der er ca. 900 m over åbne arealer til den flotte hvide sandstrand. En stille køretur i bil er også mulig, hvorefter der er ca. 200 m at gå fra parkeringspladsen. Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og man kan med et par cykler også tage en rigtig hyggelig rute gennem skoven og ned til stranden.

Huset er oprindeligt opført som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag i år 1995. I år 2003 er huset udvidet med ca. 100 kvm, hvorefter det samlede areal er på 355 kvm. Stråtaget på tilbygningen er således kun 19 år gammelt, og på hele den oprindelige bygning er taget lagt helt nyt i år 2022.

Indvendig fremtræder huset pænt og velholdt. Poolafdelingen er indrettet med glasparti og indgang fra stuen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af i sofahjørnet. På samme måde findes et stort glasparti med dobbelt glasdør ud til den lukkede terrasse. I poolrummet findes i øvrigt spabad, sauna og badeværelse. I forbindelse med poolen findes der en rutsjebane for de små, og til de større og voksne er der installeret svømmetræner (modstrømsanlæg) i bassinet.

I forbindelse med tilbygningen i år 2003, er der udover 3 ekstra værelser og badeværelse også indrettet to aktivitetsrum. Det ene aktivitetsrum er indrettet til de voksne med billard, hyggelig bar og sofagruppe. Børnenes aktivitets rum er indrettet med bordtennis, fodboldspil m.v. og samtidig er det herfra, at der er adgang til den store hems, hvor børnene har ekstra 6 sovepladser.

Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele den store familie – og så har der i 2022 været leje- og forbrugsindtægter for kr. 591.000 til ejeren. Servicefolk er tilknyttet huset – ring om yderligere info.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”.

Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
4.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
355 m2
Grundareal
5019 m2
Antal rum
13
Byggeår
1993/2003
Ejerudgift pr. md.
3.881 kr.
Sagsnummer
82PW-000684

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.