Compare Listings

Billeder
Plantegning
Kort

Amager Strandvej 100, 1. tv., 2300 København S

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT – AMAGER STRANDVEJ – UDSIGT MOD ØRESUND OG STRANDPARKEN

 
 
En flot udsigt over vandet, to solrige altaner og en super attraktiv beliggenhed i første parket til Amager Strand. Det er nogle, af de ting, der gør, at du skal være vaks ved havelågen, hvis du skal blive den nye ejer af denne store, lyse liebhaverlejlighed fra 2012. 
 
Som en skøn bonus er der ikke nogen bopælspligt, så boligen er oplagt som sommerhus, til udlejning eller hvis du bor i udlandet. Lejligheden ligger på 1. sal i den slanke, funkisinspirerede bygning Øresund Tower. Ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, der har udnyttet den unikke beliggenhed og sørget for at placere generøse glaspartier og altaner helt rigtigt i forhold til lyset og udsigten.
 
Indenfor får du en lys og rummelig bolig i moderne nordisk, minimalistisk stil. Udsigten til vandet og stranden tilfører rummene noget ganske særligt, og boligen er karakteriseret af flotte, lyse gulve og hvide vægge og lofter. Møblementet er stilrent og enkelt – og det kan følge med, hvis det ønskes.
 
I alt byder boligen på 103 m2, der er fordelt over to soveværelser, badeværelse og et åbent leverum med køkken og stue i ét. Fra et af værelserne og stuen er der direkte udgang til lejlighedens to altaner, hvoraf den ene er østvendt, og den anden er vestvendt. Køkkenet er stilsikkert indrettet med pæne, hvide elementer, der indrammes af træ. 
 
Amager Strand er er byens største strand med lagune, park og masser af aktiviteter året rundt. Her kan du bade, windsurfe og gå ture langs vandet og nyde den friske luft. Restauranter og flere supermarkeder gør hverdagen nem og bekvem, og vil du en tur til Indre By tager det blot et kvarter med metroen eller på cykel. 
 
Kort opsummeret: en lys og rummelig liebhaverlejlighed med to skønne altaner, Amagers bedste udsigt og så er der ingen bopælspligt. Velkommen til Amager Strandvej 100.

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
5.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
103 m2
Grundareal
843 m2
Antal rum
3
Byggeår
2012
Ejerudgift pr. md.
3.976 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
820000012

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.