Compare Listings

Nyhed
Billeder
Plantegning
Kort

Bækbyvej 90, Husby, 6990 Ulfborg

244 KVM DOBBELTMURET POOLHUS TIL 18 PERSONER

 
Velbeliggende i hyggeligt og roligt sommerhusområde tæt ved Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Huset er beliggende på en 5.011 kvm stor grund delvist omgivet af store træer. Her er der masser afplads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet. Afstanden til strandarealet og klitterne er ca. 1.500 m. En hyggelig tur ad mindre grusvej gennem sommerhusområdet, hvorefter man står på de høje klitter med udsigt over vesterhavet og de flotte hvide sandstrande. Enstille køretur i bil er også mulig, hvorefter der er ca. 200 m at gå fra parkeringspladsen. Den store Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og der er masser af gode cykelruter både gennem skoven og de store arealer bagklitterne.
 
Huset er opført som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag i år 2007. Omkring år 2018 er der installeret varmepumpe i huset og alle rum er med gulvvarme. Huset er i øvrigt løbende vedligeholdt og alt fremtræder pæntog fuldstændigt klart til en ny sæson her i 2023. Poolafdelingen er indrettet med glasparti og indgang både til stuen og ud til terrassen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af enten i sofahjørnet eller i liggestolen på udenfor. I poolrummet findes i øvrigt spabad til 7 personer, sauna og badeværelse og poolen er i sig selv ikke mindre end 32 kvm. I forbindelse med poolen findes der i øvrigt også rutsjebanefor de små. Udenfor på den store terrasse er der ligeledes opsat et spa-bad til 7 personer.
 
Huset er indrettet med 7 soveværelser. 4 værelser er indrettet med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge og de sidste 2 værelser har hver 4 køjesenge – i alt plads til 18 personer.
 
Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele den store familie – og så har der i 2021 været leje- og forbrugsindtægter for kr. 429.000 til ejeren. Servicefolk er tilknyttet huset -ring om yderligere info.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
244 m2
Grundareal
5011 m2
Antal rum
8
Byggeår
2007
Ejerudgift pr. md.
4.141 kr.
Sagsnummer
82PW-000746

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Fredemarksvej 87, Vester Kærby, 5320 Agedrup

Fredemarksgård Ridecenter – hesteejendom på 9 ha – 300 meter fra Odense Fjord.

Velkendt hesteejendom hvor der afholdes mange ridestævner. Ejendommen har flere udendørs ridebaner, springbane, dommerhuse og mange andre faciliteter til afholdelse af udendørs stævner. Herudover stor ridehal på 20×40 meter samt en mindre hal på 18×32 meter – begge med fiberbund fra Neergaard. Den store hal er indrettet med tilskuerfaciliteter og dommerhus og fra langsiden findes indgange til rytterstue med køkkenfaciliteter, toiletter og badefaciliteter, flere sadelrum og en lille lejlighed med køkkenniche (ej registreret som bolig på BBR). Størstedelen af de ca. 60 hestebokse findes under samme tag som ridehallerne, ligesom vandspiltov, striglepladser, depotrum m.v.

Her er tale om en ejendom med særdeles gode faciliteter og med en tilhørende rideklub på 125 medlemmer. Udendørs ridebaner ligger umiddelbart ved siden af stalde og ridehaller, og resten af de godt 9 ha ligger i ét sammenhængende stykke ned til Geels Å – alt sammen kun ca. 300 meter fra Odense Fjord. Her er selvsagt masser af fugleliv og gode ridestier ned til og langs med Odense Fjord. Da vejen ender blindt lige umiddelbart efter ejendommen, er her meget begrænset trafik – kun til 2 naboejendomme. En beliggenhed der giver dig oplevelsen af absolut fred og ro blandet med et pust af frisk saltet havluft.

Beboelsen er indrettet som 2 selvstændige boliger på hhv. 292 kvm og 161 kvm – sidstnævnte er pt. udlejet (herfra er der ikke foto, men byggestilen er den samme – se i øvrigt skitsetegning). Hver bolig har desuden adgang til sin egen have og er hver især indrettet i 2 af de 4 længer, som boligdelen består af. Den største af boligerne er herudover udbygget med en stue, hvor der er store vinduespartier hele vejen rundt og åbent op til kip (ca. 5 meters højde). Rundt om denne tilbygning er der indrettet have med lille pavillon m.v. og haven grænser direkte op til en fold med løsdriftsstald. 

Samtlige bygninger er opført i gule mursten (dog med undtagelse af en mindre løsdriftsstald) og stuehuset med de to boliger fremtræder som et gedigent dobbeltmuret kvalitetsbyggeri. Stald og ridehal er sammenbygget med et glastag, der giver et rigtigt godt lysindfald og fremhæver alle de indvendige faciliteter og er med til at give hele den indvendige del et ekstra hyggeligt miljø.

Ejendommen ligger kun 12 km (20 minutters kørsel) fra Odense Centrum (gågaden) og alligevel i meget rolige og landlige omgivelser. Motorvejen nås på kun 15 minutter – og herfra er der kun 1 1/2 time til København og 1 1/2 time til Århus – mere centralt i landet findes næppe.

Agedrup Skole ligger kun 3 km fra ejendommen, og skolen rummer alle trin fra 0. til 9. klasse samt SFO.

Links:

Fredemarksgård Rideklub

Agedrup Skole 

Boligtype
Lystejendom
Kontantpris
9.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
453 m2
Grundareal
92050 m2
Antal rum
12
Byggeår
1870/2014
Ejerudgift pr. md.
5.391 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
82PW-000724

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Dalen 9, 8765 Klovborg

SJÆLDEN NATUREJENDOM PÅ 11 HA. – JAGT – FISKERI – SKOV – BAKKER – ENGE – VILD NATUR

Fantastisk beliggenhed i et kuperet naturområde, der ikke kan beskrives – men skal opleves. Her finder man virkelig den fuldstændige fred og ro, som nogen måske kender fra en svensk ødegård – men kun ca. 1.000 m fra hovedgaden i Klovborg. Vi befinder os ca. 10 km fra Tørring i nem afstand fra både østjyske og midtjyske motorvej, Vejle, Horsens og Skanderborg. Afstand til skole (0. – 9. klasse) og SFO er ca. 1.400 m ad stier og små veje. (se mere på http://klovborgfriskole.dk/)

Midt på hovedgaden i den lille by Klovborg, findes en sidevej “Dalen”. En lille hyggelig grusvej, der snor sig ind gennem skov og bakker på sin vej ned mod Mattrup Å. Efter ca. 1.000 m ligger ejendommen skjult til venstre bag skoven, og på vej op ad indkørslen åbner der sig en helt lille oase, som kan få de fleste til at holde vejret et ekstra øjeblik.

“Skeldalen” er navnet på ejendommen, og den er omgivet af 11 ha skov, bakker og dale – alt i ét samlet stykke med bygningerne lige i midten. Markerne ligger hen som vild natur og her er masser af vildt.  Mod øst danner Mattrup Å et ca. 350 m langt skel, og vest for bygningerne stiger terrænet til over 100 m højde (80 m omkring bygningerne) – så vestenvinden glider let hen over huset, de hyggelige terrasser og haven.

Hovedbygningen er opført i 3 længer således, at både beboelse og værksted er under ét tag med fri passage indvendigt. Herudover findes der garage med 2 åbninger. Bag huset findes et udhus på ca. 40 kvm.

Beboelsen er opført i 2 plan med 270 kvm beboelse + 48 kvm vinterhave, hvor der er åbent til kip i 1. sals højde. Vinterhaven er bygget fuldt isoleret og i åben forbindelse med både stueplan og 1. sal i huset. Hele huset er gennemgribende renoveret omkring år 2002, og der er ikke sparet på de gode råmaterialer. Køkkenet er bygget i massiv kirsebær, som er fældet på egen grund. Alle yderdøre og vinduer i huset (undtaget Velux på 1. salen) er snedkerbyggede vinduer i massiv egetræ.

Boligen fremtræder rummelig og meget lys med masser af luft og højt til loftet. Vinterstuen forbinder køkken/alrum i stueplanet med dagligstuen på 1. salen i ét stort og åbent rum. Bag køkkenet findes et stort rum (evt. gildesal), hvor der ligeledes er åbent til kip. Rummet er smagfuldt istandsat således, at de gamle spær og bjælker er synlige og her emmer af hygge og god stemning.

Fra vinterstuen er der udgang til haven – og ikke mindst flere overdækkede terrasser. Husets tag er ført ud over de udendørs terrasser således, at de får en naturlig sammenhæng med vinterstue og køkken/alrum. Her skal man lægge mærke til de meget særprægede naturstolper der bærer udhænget – de fortæller en historie om, at der virkelig er blevet kælet for detaljerne. Haven fremtræder som et fantastisk rum, hvor man føler sig som helt alene i verden. Her er mange spændende kroge, en lille sø med åkander, en hyggelig pavillon, en afdeling med beachvolley, hønsegård o.s.v.

Fra beboelsen er der indvendig adgang til værksted og fyrrum i den mellemste længe. Herfra er der videre direkte adgang til den sidste længe, som er opført i år 2002. Ud over den dobbelte garage på 41 kvm indeholder længen et stort værksted med højt til loftet og en stor rulleport mod bagsiden af bygningen. Værkstedet er på ca. 135 kvm + et udhus til opbevaring bag bygningen på ca. 40 kvm – hertil kommer værkstedet i mellemlængen. Indretningen giver mange muligheder for både private hobbies og for erhverv. Er man hesteinteresseret kan det store værksted hurtigt indrettes med bokse, og der vil være plads til opvarmet sadelrum, rytterstue, vandspiltov m.v. – og ikke mindst udgang på bagsiden af bygningen direkte til markerne.

Her er ikke alene tale om en ejendom, hvor både materialevalg og vedligeholdelsesgrad er i top – men også et sted, hvor omgivelserne slår alle rekorder. Tag vandrestøvlerne på en dag og kik forbi – så giver vi en rundvisning på samtlige de naturskønne 11 ha, og ser nærmere på alle de muligheder som både stedet, boligen og erhvervsdelen åbner op for.

Boligtype
Lystejendom
Kontantpris
4.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
358 m2
Grundareal
114429 m2
Antal rum
7
Byggeår
1944/2001
Ejerudgift pr. md.
2.399 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
82PW-000648

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Tårnvej 76, 7100 Vejle

Landejendom til 2 familier + 2 rigtig gode længer – kun få min. til Vejle.

Velbeliggende lige uden for Vejle i ikke mindre end 103 meters højde (Vejles højeste punkt) – midt mellem Gl. Højen og Vejle.

Tidligere landejendom som er under udstykning, hvorefter ejendommen vil bestå af ca. 12.000 kvm grund, stort stuehus og 2 rigtig gode længer med garager, værksteder og masser af plads til opbevaring eller andet. Længerne er på hhv. 400 kvm og 650 kvm og er pt. delvist udlejede for ca. kr. 60.000 årligt – fuld udleje kan indbringe ca. kr. 130.000 årligt.

Stuehuset er indrettet med 2 næsten lige store boliger på hver 200 kvm.  Hele stuehuset er gennemgribende renoveret omkring år 2008, hvor de to boliger også er indrettet. Hver bolig har en flot entré / trappehall med adgang til 1. salen. I stueplanet er der et stort køkken/alrum eller køkken og spisestue, stor stue, badeværelse (meget rummeligt) og et velindrettet bryggers med masser af indbygningsskabe og bord- og arbejdsplads. På 1. salen har begge boliger 3 rummelige værelser, badeværelse og et stort repros – velegnet til arbejdsrum eller fælles stue. Begge boliger har fra køkken/alrum en udgang til terrasse i hver sin gavlende. Den ene bolig har herudover også en udgang til terrasse fra stuen mod forhaven.

Alt er bygget meget gedigent så det matcher byggestilen i det gamle hus fra år 1897. Hele hele vejen igennem har huset fået et moderne præg ved hjælp af godt materialevalg m.v. Hele tagetagen (incl. hele tagkonstruktionen) blev nyopført under renoveringen, og huset fremstår i dag flot med de hvide facader og det sort-glaserede tegltag. De fleste vinduer i huset blev også skiftet i 2008 – enkelte er dog monteret i 1998. Køkkener, badeværelser og bryggers i begge boliger er udstyrede med HTH elementer og alt emmer af god kvalitet. Hele stueetagen i begge boliger har gulvvarme og værelser på 1. salen opvarmes via radiatorer.

Den store gårdsplads er omkranset af stuehuset og 2 ekstra længer. Den ene længe (ca. 200 kvm) er indrettet med 3 garageporte (længst mod stuehuset) og et fyrrum, hvor der netop (i 2022) er installeret helt nyt luft-vand varmepumpeanlæg. Resten af længen består af værksted og garage med adgang fra bagsiden af bygningen. Den anden længe (ca. 650kvm) ligger parallelt med stuehuset og indeholder ét stort rum med høj dobbelt-port i endegavlen.

Boligtype
2-families ejendom
Kontantpris
5.095.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
400 m2
Grundareal
12094 m2
Antal rum
10
Byggeår
1897/2008
Ejerudgift pr. md.
3.029 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
82PW-000656

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Søgårdsvej 2A, 5935 Bagenkop

LANGELAND – 204 KVM POOLHUS FRA SKANLUX ÅRGANG 2009 – 16 PERSONERINDTÆGTER TIL EJER KR. 487.000 P.A. – AFKAST 8,9%SÆRDELES VELBYGGET OG MEGET VELHOLDT – FULDSTÆNDIG KLAR TIL OVERTAGELSE

Et rigtigt flot poolhus fra Skanlux. Ejendommen er opført i år 2009 og fremtræder meget velvedligeholdt – ingen nævneværdig slitage på trods af god udlejning i mange år.

Huset er beliggende i et roligt villakvarter i udkanten af Bagenkop – kun 250 m fra vandet. Her er ejendommen tilsluttet fjernvarmenettet, og har derfor et meget fornuftigt varmeforbrug. Der er naturligvis gulvvarme i hele huset.

Huset er udstyret med 6 dobbeltværelser og 3 badeværelser – heraf det ene i poolrummet. Herudover findes 2 store hemse til børnene. Den ene hems er indrettet som TV stue og den anden med 4 enkeltsenge. Adgang til den ene hems findes i aktivitetsrummet og den anden i køkken/alrummet.

I midten af huset er indrettet køkken / alrum til 16 personer. Her er både spiseafdeling for alle husets gæster og en hyggelig dagligstue afdeling med brændeovn. Fra stuen findes dobbelt glasdør med udgang til den store flisebelagte terrasse og videre til haven, som er anlagt med græsplæne og legeplads for børnene. Bag køkken/alrum findes en afdeling med 3 dobbeltværelser og badeværelse.

Den ene længe af huset er indrettet med et stort fællesrum med billard, bordtennisbord, dart m.v. Rummet er samtidig indrettet med hyggelig dagligstueafdeling med TV. I samme længe findes en afdeling med 3 dobbeltværelser og badeværelse.

Poolrummet er indrettet med stor rund spa, sauna og badeværelse. Rummet er lyst og lækkert med store flotte klinker på gulvene. Lofterne er beklædt med Troldtekt lyddæmpende beklædning så akustikken er fuldstændig som den skal være. Vinduerne er dekorerede med pæne gardiner, og der er i det hele taget en hyggelig stemning. Vandrutsjebanen står klar til børnene og poolen er naturligvis udstyret med svømmetræner, så der også er noget for motionisterne der gerne vil svømme længere strækninger.

I forbindelse med udlejningen har ejer af huset kontakt til en servicemand, der styrer både rengøring på skiftedage og evt. henvendelser fra lejere angående mangler eller defekt udstyr i huset løbende. Servicemanden står også for aflæsning af målere ved ind- og udflytning samt afregning heraf. Løbende sørger servicemanden også for at informere dig, når tiltag af den ene eller anden art begynder at være tiltrængt, således at du ikke nødvendigvis behøver at besigtige huset med korte mellemrum.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
204 m2
Grundareal
1060 m2
Antal rum
8
Byggeår
2009
Ejerudgift pr. md.
2.750 kr.
Energimærke
C
Sagsnummer
82PW-000693

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Strandbakken 30, Skåstrup Str, 5400 Bogense

267 KVM POOLHUS FRA SKANLUX ÅRGANG 2015 – SKAASTRUP STRAND PÅ NORDFYN – 22 PERSONER

EN RIGTIG GOD INVESTERING – INDTÆGTER TIL EJER KR. 552.000 P.A. – AFKAST 7,7%

Et helt fantastisk poolhus fra Skanlux tæt på god og børnevenlig badestrand på Nordfyn.

Ejendommen er opført i år 2015
og fremstår meget velholdt, hvilket klart afspejles i den høje lejeindtægt.

Energimæssigt er huset opført med jordvarmeanlæg, der er gulvvarme i hele huset, og ejendommen har derfor et meget fornuftigt varme og elforbrug.

Poolrummet er godt isoleret i forhold til resten af huset, og der er på ingen måde støjgener – trods vandrutschebane og deraf følgende “bomber”, som børnene elsker at lave i bassinet. Der er en glasdør, som adskiller poolrummet fra køkken/alrummet, så man på den måde let kan holde øje med børnene, og samtidig giver det en god fornemmelse af nærhed, selvom rummene er adskilt. I poolrummet findes endvidere en stor rund spa, der lynhurtigt kan blive fyldt med varmt vand, idet spa-badet fyldes med varmt vand fra poolen. Endvidere findes både sauna og badeværelse i forbindelse med poolrummet. Bassinet er desuden udstyret med modstrømsanlæg / svømmetræner for motionister, der gerne vil svømme længere strækninger.

Huset er udstyret med 8 dobbeltværelser og 4 badeværelser – heraf det ene i poolrummet. Herudover findes et stort fællesrum med billard, bordtennisbord, fodboldspil m.v. Rummet kan også benyttes som festlokale, og er udstyret med en hyggelig bar i den ene ende, og en afdeling med dagligstuemøbler. Over fællesrummet findes to store hemse, der er indrettet som hhv. soverum og legerum / TV stue til børnene. Den ene hems fungerer som sovepladser til børnene med i alt 6 sovepladser. Fra aktivitetsrummet er der udgang til en stor flisebelagt terrasse – delvist overdækket, så der altid er garanteret grill-vejr.

Køkken / alrummet er indrettet som 22 personers spisekøkken, men også med dagligstuemøbler i den ene ende. Der er udgang til den store flisebelagte terrasse, og videre til haven, som er anlagt med græsplæne og legeplads for børnene.

I forbindelse med udlejningen har sælger kontakt til en pedel, der styrer både rengøring på skiftedage og evt. henvendelser fra lejere angående mangler eller defekt udstyr i huset. 

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
5.295.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
267 m2
Grundareal
1780 m2
Antal rum
10
Byggeår
2015
Ejerudgift pr. md.
5.170 kr.
Sagsnummer
82PW-000701

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Fiskerløkken 12, Mommark, 6470 Sydals

POOLHUS 267 KVM BOLIGAREAL – 20 PERSONER – OPFØRT 2021


MOMMARK PÅ ALS – CA. 500 M FRA STRANDEN


FORVENTEDE INDTÆGTER KR. 579.000 I 2022 – AFKAST 7,1%


Et helt fantastisk poolhus fra Skanlux – næsten helt nyt hus fra 2021.Huset opvarmes med varmepumpe
, og ejendommen har derfor et meget fornuftigt varme og elforbrug (med afgiftsnedsættelse). Ved udlejningen betales der dog almindelig tarif, og selve varmeanlægget giver på denne måde også et ekstra afkast til investeringen.

Poolrummet er lydmæssigt godt isoleret i forhold til resten af huset. Fra stuen findes en glasdør ind til poolrummet, således at der kan holdes øje med børnene. Glasdøren er udført i termo, og der er på ingen måde støjgener – trods vandrutschebane og deraf følgende “bomber”, som børnene elsker at lave i bassinet. På denne måde kan der både blive holdt øje med børnene fra alrummet, og samtidig giver det en god fornemmelse af nærhed, selvom rummene er adskilt. I poolrummet findes endvidere en stor rund spa. Spa-badet fyldes med varmt vand fra poolen, så det er klar til brug indenfor få minutter. Der findes både sauna og badeværelse i forbindelse med poolrummet. Bassinet er i øvrigt udstyret med modstrømsanlæg/ svømmetræner for motionister, der gerne vil svømme længere strækninger.

Huset er udstyret med 8 dobbeltværelser og 4 badeværelser – heraf det ene i poolrummet. Herudover findes et stort fællesrum med billard, bordtennis, fodboldspil, Playstation m.v.   I forbindelse med fællesrummet findes 2 store hemse, der fungerer som legerum og soverum til børnene. Det ene rum er udstyret med TV således, at børnene kan have deres egen fjernsynsstue, og den anden hems er indrettet som soverum med 4 sovepladser til børnene.

I forlængelse af køkken/ alrum findes en rummelig dagligstue med TV og udgang til en stor flisebelagt delvist overdækket terrasse. Haven er anlagt med græsplæne, legeplads for børnene, trampolin m.v.

I forbindelse med udlejning er der et godt samarbejde med opsynsmand og rengøringsfolk, der samvittighedsfuldt holder øje med huset. Opsynsmanden modtager lejere og afregner forbrugsindtægter til ejer af huset ved afrejse. Samtidig står han for rengøringen af huset, hvilket også afregnes af opsynsmanden.

Ejendommen sælges fuldt møbleret og med alt udstyr. Alt er under ét år gammelt og fremtræder derfor stort set som helt nyt.

Huset er placeret i en udstykning med fællesareal, hvor der er lavet stor fælles legeplads med bl.a. sørøverskib, og der er kun ca. 500 m til stranden.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
5.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
267 m2
Grundareal
1842 m2
Antal rum
10
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
4.582 kr.
Sagsnummer
82PW-000698

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Bækbyvej 32, Husby, 6990 Ulfborg

355 KVM GEDIGENT MURET POOLHUS TIL 24 PERSONER

Velbeliggende i hyggeligt og roligt sommerhusområde tæt ved Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Huset er beliggende på en 5.019 kvm stor grund delvist omgivet af store træer. Her er der masser af plads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet.

Afstanden til strandarealet og klitterne er en ca. 1.000-1.500 m hyggelig tur gennem sommerhusområdet, hvorefter der er ca. 900 m over åbne arealer til den flotte hvide sandstrand. En stille køretur i bil er også mulig, hvorefter der er ca. 200 m at gå fra parkeringspladsen. Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og man kan med et par cykler også tage en rigtig hyggelig rute gennem skoven og ned til stranden.

Huset er oprindeligt opført som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag i år 1995. I år 2003 er huset udvidet med ca. 100 kvm, hvorefter det samlede areal er på 355 kvm. Stråtaget på tilbygningen er således kun 19 år gammelt, og på hele den oprindelige bygning er taget lagt helt nyt i år 2022.

Indvendig fremtræder huset pænt og velholdt. Poolafdelingen er indrettet med glasparti og indgang fra stuen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af i sofahjørnet. På samme måde findes et stort glasparti med dobbelt glasdør ud til den lukkede terrasse. I poolrummet findes i øvrigt spabad, sauna og badeværelse. I forbindelse med poolen findes der en rutsjebane for de små, og til de større og voksne er der installeret svømmetræner (modstrømsanlæg) i bassinet.

I forbindelse med tilbygningen i år 2003, er der udover 3 ekstra værelser og badeværelse også indrettet to aktivitetsrum. Det ene aktivitetsrum er indrettet til de voksne med billard, hyggelig bar og sofagruppe. Børnenes aktivitets rum er indrettet med bordtennis, fodboldspil m.v. og samtidig er det herfra, at der er adgang til den store hems, hvor børnene har ekstra 6 sovepladser.

Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele den store familie – og så har der i 2021 været leje- og forbrugsindtægter for kr. 582.000 til ejeren. Servicefolk er tilknyttet huset – ring om yderligere info.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
4.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
355 m2
Grundareal
5019 m2
Antal rum
13
Byggeår
1993/2003
Ejerudgift pr. md.
4.614 kr.
Sagsnummer
82PW-000684

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Illeborgvej 35, Sdr. Fjand, 6990 Ulfborg

269 KVM STRÅTÆKKET POOLHUS TIL 20 PERSONER

Fantastisk godt beliggende med skoven i baghaven og stisystemer til stranden. Huset er beliggende på en 5.750 kvm stor grund delvist omgivet af store træer, og grunden er placeret lige op ad den store Husby Klitplantage. 500 m over delvist åbne arealer og yderligere 500 m gennem skoven – så står man på de store klitter bag Vesterhavets hvide sandstrande.

På den store grund er der masser af plads til udendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet. Her er anlagt legeplads for børnene, minigolf, trampolin, volleyball og fodbold / håndbold – men der er også rigelig af plads til både korte og meget lange ture i skoven og til stranden.

Huset er opført i år 2009 så både facade og stråtag fremstår i rigtig fin stand.

Indvendig fremtræder huset pænt og velholdt
, hvor det bl.a. skal fremhæves, at der indenfor de seneste år er investeret i nye spisestuemøbler, sofaer, lænestole, senge m.v.

Køkkenet er særdeles veludstyret med rigelig skabsplads og dobbelt-up mht. næsten alle hårde hvidevarer, således at det let og gnidningsløst kan leve op til de krav som et 20 personers besøg kræver. Poolafdelingen er indrettet med glasdør og indgang fra stuen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af i sofahjørnet. På samme måde findes et stort glasparti med glasdør ud til den lukkede sydvendte terrasse. I poolrummet findes i øvrigt spabad, sauna og badeværelse. I forbindelse med poolen er der en rutsjebane for de små, og til de større og voksne er der installeret svømmetræner (modstrømsanlæg) i bassinet.

I den ene sidelænge er der indrettet 5 værelser med tilhørende 2 badeværelser og et stort aktivitetsrum. Der er indrettet en stor hems over hver af de to værelsesafdelinger – den ene hems har 4 sovepladser for børnene og den anden er udstyret med TV, hvor børnene kan underholde sig med diverse spil m.v.  Aktivitetsrummet er indrettet med billard, bordtennis, fodboldspil m.v. og en lille sofagruppe med TV. 

Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele den store familie – og så har der i 2021 været leje- og forbrugsindtægter for kr. 567.000 til ejeren.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
4.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
257 m2
Grundareal
5750 m2
Antal rum
10
Byggeår
2009
Ejerudgift pr. md.
3.830 kr.
Sagsnummer
82PW-000695

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Kort

Mosevej 219, Virksund, 7840 Højslev

182 KVM SKANLUX POOLHUS TIL 14 PERSONER – INDTÆGTER 2021 KR. 381.000

600 M FRA STRAND, HAV, BADNING, SURFING – ET PARADIS FOR VANDHUNDE

Roligt beliggende i Virksund tæt på Limfjordens friske vinde og smukke sejlfarvand. Et område med strand, hav og absolut frisk luft ligegyldigt hvor man befinder sig. Her er det muligt for hele familien, at holde ferie sammen i en afslappet atmosfære, hvor der er tilbud til både børn og voksne.

Ejendommen er opført i år 2008 og står ualmindeligt flot og vel vedligeholdt – kun een ejer, og den ejer har passet rigtigt godt på huset.

Poolrummet er godt isoleret i forhold til resten af huset, og der er på ingen måde støjgener – trods vandrutschebane og deraf følgende “bomber”, som børnene elsker at lave i bassinet. Der er glasdør mellem poolrummet og køkken/alrummet, således at der kan blive holdt øje med børnene fra alrummet. Samtidig giver det en god fornemmelse af nærhed, selvom rummene er adskilt. I poolrummet findes endvidere en stor rund spa, der lynhurtigt kan blive fyldt med varmt vand, idet spa-badet fyldes med varmt vand fra poolen. Der er både sauna og badeværelse i forbindelse med poolrummet.

Huset er udstyret med 5 dobbeltværelser og 2 badeværelser – heraf det ene i poolrummet. Herudover findes et stort fællesrum med billard, fodboldspil m.v. Billard bordet kan konverteres til bordtennis på et øjeblik ved hjælp af en bordplade, der fikst er monteret på en væg. Over fællesrummet findes en stor hems / legerum til børnene. Rummet er tillige udstyret med madrasser og TV, således at børnene kan ha’ deres egen fjernsynsstue. Aktivitetsrummet kan også benyttes som festlokale i sammenhæng med køkken/alrummet, da rummene er godt placeret i forbindelse med hinanden. Rummene adskilles af en dobbeltdør, og kan på den måde hurtigt blive til ét samlet hele.

I forlængelse af køkken / alrummet findes en rummelig dagligstue med udgang til en stor flisebelagt terrasse. Haven er anlagt med græsplæne og legeplads for børnene.

I forbindelse med udlejningen har sælger kontakt til en pedel, der styrer både rengøring på skiftedage og evt. henvendelser fra lejere angående mangler eller defekt udstyr i huset.

Huset sælges fuldt møbleret og med alt udstyr. Herunder skal nævnes at møbler, hårde hvidevarer m.v. i huset løbende bliver udskiftet således, at der hele tiden er en meget høj standard.

Vil du vide mere omkring området kan du læse mere på : https://www.nordfjends.dk/

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.145.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
182 m2
Grundareal
2500 m2
Antal rum
8
Byggeår
2008
Ejerudgift pr. md.
2.289 kr.
Sagsnummer
82PW-000654

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.