Compare Listings

Nyhed
Billeder
Plantegning
Kort

Kytterupvej 12, 6990 Ulfborg

Jagtejendom – naturejendom tæt på Nissum Fjord og Storå.   

Er du naturelsker og går du måske også op i jagt og fiskeri – så har du her en unik mulighed for at ha’ det hele lige uden for døren.

Godt og vel 9 ha særdeles velplejet naturgrund med skov, søer og eng beliggende kun ca. 2.000 m fra en lille jollehavn ved Storå´s udmunding i Nissum Fjord. Her er der mulighed for at møde alt lige fra råvildt, harer, ræve, fasaner, mårhunde og samtidig bo tæt på Storåens eftertragtede laksefiskeri.

Både stuehus og driftsbygninger er opført i rigtig god kvalitet og alt er pænt og velholdt. Stuehuset er på 260 kvm fordelt på 2 plan, og herudover er der 2 haller på hhv. 374 kvm og 432 kvm. I forbindelse med den ene hal er der opført en dobbelt garage på 125 kvm. Alt er opført i røde mursten og fremtræder meget gedigent. Begge haller er med støbte bunde. Stuehuset opvarmes ved bl.a. ny varmepumpe fra år 2022 og solceller, som er monteret på taget af den ene hal.

Stuehuset indeholder i stueplan stort spisekøkken, rummeligt bryggers, stue, spisestue, 2 værelser og et stort badeværelse. På 1. sal findes toilet, 2 værelser og en stor stue der kan opdeles i yderligere 2 værelser. Hele stueplanet har gulvvarme med undtagelse af de 2 værelser, der er opvarmet med radiatorer. Alle vinduer i stueplan er i træ/alu fra år 2012. Vinduer på 1. sal er udført i plast. Alt er pænt og velholdt og til at flytte ind i. Med udgang fra spisestuen er der adgang til stor terrasse og en flot og lukket baghave.

De 2 haller udlejes pt. til opbevaring af campingvogne med årlig indtægt på ca. kr. 30.000. Der er dog stadig ledig plads i hallerne til ejer og i den ene hal er der indrettet anslået 50 kvm som værksted med adgang via indvendig skydeport / dør.

Garage/carport på 125 kvm, er indrettet med plads til 2 biler samt 3 opbevaringsrum med mulighed for indretning af værksted m.v.

Ulfborg by ligger kun ca. 4 km fra ejendommen. Her findes der særdeles gode indkøbsmuligheder i flere forskellige supermarkeder, børnehave, vuggestue og skole for alle alderstrin. Ulfborg er en aktiv by med mange muligheder – læs mere herom på : https://ulfborgportalen.dk/

Boligtype
Boliglandbrug
Kontantpris
3.895.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
260 m2
Grundareal
91118 m2
Antal rum
9
Byggeår
1935/2000
Ejerudgift pr. md.
2.781 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
820000018

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Fyrrehaven 45, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg

Skønt poolhus til 16 personer Fjellerup Strand på Djursland.

 
Flot og meget velholdt Skanlux luksussommerhus fra år 2009.

 
 
Huset er på 223 kvm og er fuldt udstyret til 16 personer. Beliggenheden er i top kun 600 m fra børnevenlig badestrand og geografisk set et rigtigt godt udgangspunkt for udflugter til både Djurs Sommerland, Skandinavisk dyrepark, Kattegatcentret i Grenå, Mols Bjerge o.s.v.
 
Sommerhuset har et lækkert pool-område med en 18 m2 stor pool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og romersk trappe, som giver mulighed for mange timers leg og badning for både store og små. Der kan slappes af og hygges i pool-afdelingens store spabad og sauna.
 
Huset er et hit i al slags vejr og byder udover poolafdelingen også på et aktivitetsrum, hvor der kan spilles billard, bordtennis, bordfodbold, dart og Playstation 4. I rummet er der også en hyggelig bar med køleskab, så der kan skænkes kolde forfriskninger til de dystende.
 
I centrum af huset findes det velindrettede XL-køkken med faciliteter til madlavning til alle 16 gæster. Måltiderne kan indtages i samlet flok ved det lange spisebord. I forbindelse med køkkenet er der en hyggeligt indrettet stue med brændeovn, TV og kig / udgang til husets store terrasse.
 
Sengepladserne er fordelt på 2 soveafdelinger med hver 3 værelser. Ved hver soveafdeling er der toilet og bad. Hemsen er hyggeligt indrettet med TV og 4 sovepladser.
 
Poolhuset har en skøn delvist overdækket terrasse, hvor der kan grilles og hygges i den danske sommer. Ud over grill er terrassen også udstyret med udekøkken, så madlavningen kan foregå under åben himmel. Børnene kan lege, hoppe på trampolin og gynge i haven, imens de voksne slapper af i havemøblerne på terrassen.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
4.795.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
223 m2
Grundareal
2009 m2
Antal rum
8
Byggeår
2016
Ejerudgift pr. md.
3.530 kr.
Energimærke
G
Sagsnummer
820000016

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Øvej 31, Husby Strandenge, 6990 Ulfborg

250 KVM DOBBELTMURET POOLHUS TIL 18 PERSONER  

 
 
Velbeliggende i hyggeligt og roligt sommerhusområde tæt ved Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Her er der masser af plads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet. Afstanden til strandarealet og klitterne er ca. 1.900 m. En hyggelig tur ad mindre veje gennem sommerhusområdet, hvorefter man står på de høje klitter med udsigt over Vesterhavet og de flotte hvide sandstrande. En stille køretur i bil er også mulig, hvorefter der er ca. 200 m at gå fra parkeringspladsen. Den store Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og der er masser af gode cykelruter både gennem skoven og de store arealer bag klitterne.
 
Indenfor få hundrede meter findes mulighed for indkøb, og er man til mere byliv med butikker, restauranter m.v. er der ca. 17 km til Søndervig (20 min. i bil).
 
Huset er opført i år 2009 som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag. Alle rum er med gulvvarme, og i 2023 er der installeret nyt luft-vand varmepumpe således at huset energimæssigt er helt i top. Huset har kun haft én ejer. Alt er løbende vedligeholdt og fremtræder pænt og fuldstændigt klart til en ny sæson her i 2023.
 

  • Siden 2020 er der købt nye senge, madrasser, dyner og puder i alle værelser
  • Vinkøleskab, vaskemaskine, havemøbler, sofaer er blevet skiftet.
  • Pool-dug samt pooltæppe, blandingsbatterier m.v. er skiftet
  • Alle bemærkninger i elinstallationsrapporten er udbedret.
  • I 2023 er der installeret ny luft-vand varmepumpe
  • I 2023 er der opsat 2 nye køleskabe
  • I 2023 kommer der ny rygning på huset

 
Poolafdelingen er indrettet med glasparti og indgang både til stuen og ud til terrassen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af enten i sofahjørnet eller i liggestolen på udenfor. I poolrummet findes i øvrigt spabad til 7 personer, sauna og badeværelse og poolen er i sig selv ikke mindre end 32 kvm. I poolrummet findes der i øvrigt også rutsjebanefor de små.
 
Udenfor på den store terrasse er der ligeledes opsat et spa-bad til 7 personer. Huset er indrettet med 7 soveværelser, hvoraf 4 værelser er indrettet med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge og de sidste 2 værelser har hver 4 køjesenge – i alt plads til 18 personer.
 
Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele den store familie – og så har der i 2022 været leje- og forbrugsindtægter for kr. 353.000 til ejeren. Servicefolk er tilknyttet huset – ring om yderligere info.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.395.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
250 m2
Grundareal
3516 m2
Antal rum
8
Byggeår
2009
Ejerudgift pr. md.
4.290 kr.
Sagsnummer
820000021

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Slåenvej 6, Høll, 7080 Børkop

KVALITETSHUS 5 MIN.´S GANG FRA HVIDBJERG STRAND

 
 
Roligt beliggende på stille vej uden gennemgående trafik. Hus fra oprindeligt år 1966, som er total ombygget / næsten nybygget i 2006. Samme familie har beboet huset siden – og de har passet rigtigt godt på det. Alt fremtræder rigtigt pænt og velholdt og lige til at flytte ind i – kun farvevalg og andre kosmetiske ændringer kan evt. ønskes af kommende ejere.
 
Området er mest kendt for den store hvide klit, der med sine 34 meter på toppen, giver de besøgende den smukkeste udsigt over Vejle Fjord. Fladstranden betragtes som een af de bedste badestrande i området – især for de mindste da den er meget børnevenlig.
Der er lige knap 600 m fra indkørslen til vandkanten på stranden. Indkøb findes både i Egeskov og Gårslev indenfor ca. 2.500 m. Herudover findes alt i supermarkeder m.v. i både Fredericia og i Børkop – begge ca. 10 min.’s kørsel fra huset. Folkeskolen i Gårslev ligger ca. 3 km fra huset og har klasser op til 9. klasse og SFO.
 
Huset indeholder i stueplan et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til en overdækket terrasse på ca. 25 kvm. Terrassen er sydvendt, har indbygget loftbelysning og der er adgang til stor græsplæne / have. Bag køkkenet findes et stort bryggers med udgange til både indkørslen og til garage og redskabsrum på bagsiden af huset.
I trappehallen til 1. sal er der adgang til et lækkert badeværelse. På 1. salen findes soveværelse med eget badeværelse, 2 store børneværelser, 2 mindre værelser – velegnede til kontorer – samt en fælles stue/legerum/TV-rum.
 
Huset er opvarmet med luft-vand varmepumpe, og der er gulvvarme i hele huset – både i stueplan og på 1. sal. Herudover er der installeret varmegenindvindingssystem fra Genvex, så der er altid et rigtigt godt og sundt indeklima. Helt nyt energimærke anslår årligt varmeforbrug til kr. 7.300 og angiver karakteren A2010.
 
Carporten er sammen med redskabsrummet muret op samtidig med at huset blev renoveret i år 2006. Der er efterfølgende monteret rulleport således, at der er lukket af mod gaden. Vinduer og yderdøre i huset er lavet af mahogni (dog ikke Velux vinduer på 1. sal) og alt fremtræder meget gedigent og velbygget.

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.795.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
177 m2
Grundareal
1000 m2
Antal rum
7
Byggeår
1966/2006
Ejerudgift pr. md.
2.388 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
820000011

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Houvej 75, Hou, 5953 Tranekær

En af Langelands dejligste gårde (uden bopælspligt) med en unik beliggenhed og en fantastisk grund. Beliggenhed:

Langeland er noget helt særligt . En skøn ø med masser af dejlig natur, ro og omgivet af det smukkeste hav. Ejendommen har en fantastisk beliggenhed på spidsen af Langeland, tæt på stranden og max. 10 min. kørsel fra hyggelige Lohals. Her finder man restauranter, dagligvarebutikker, bager, diverse forretninger og et hyggeligt havnemiljø. Hou Nordstrand med de skønne sandstrande ligger også i umiddelbar nærhed af ejendommen. ”Brunegården” er det ideelle sted at leve livet, nyde roen og være sammen med familie og venner.
 
Langeland er kun 1.800m bred ved ejendommen, og der er kun 1.100m til spidsen mod nord – så ligegyldigt hvilken vej vinden blæser, så er her altid frisk havluft.
 
Ejendommen:

”Brunegården” var en af Nordlangelands største gårde og den har været i samme families eje i 3 generationer. Flot og stort stuehus opført i år 1914 efter tidens bedre byggeskik – en bygning der er renoveret i år 2001 og efterfølgende pænt vedligeholdt og forbedret. Huset på 290 m2 indeholder i stueetagen hall, stort køkken, spisestue, 2 stuer (brændeovn i den ene), bryggers og toilet/bad. På 1. salen ligger yderligere 6 gode værelser (de to med brændeovn) samt 1 badeværelse. Der er afhøvlede bræddegulve i hele huset. Et hus med en charmerende atmosfære, masser af lys og højt til loftet. Ejendommen sælges delvist møbleret.
 
Endvidere er der 4 bygninger på ejedommen. Stort og kønt anneksbygning (tidl. hønsehus) på 78 m2 der er indrettet til fritidsrum/festlokale med bl.a. billiardbord og hjemmebar. 2 længer på i alt 297 m2 hvor der er bl.a. er indrettet et fint værksted og garage. Yderligere en bygning på 176 m2, der pt. ikke er udnyttet.
 
Stor og spændende grund på lige under 1 ha, med tinglyst sti, der går helt ud til vandet og stranden. Tinglyst brugsret inkl. mindre fiskehus på stranden. Her kan man stryge rejer eller sidde ved sit eget fiskerhus og nyde solnedgangen mens man venter på, at havørreden bider på maddingen. Herudover er der mulighed for at have en båd, kajak el.lign. liggende på arealet. Haven er fuld af gamle smukke træer, bålplads, hønsehus, frugthave, højbede etc.
 
Ejendommen har flexbolig status (ingen bopælspligt) og kan derfor benyttes om f.eks. sommerhus. Der er et fantastisk dyreliv på ejendommen, så man dagligt kan se dådyr, fasaner og masser af fugle. For enden af strandstien ligger Langelands vestkyst ud mod Langelandssundet og udsigt til Fyn.
 
Her er tale om en ejendom der rummer masser af muligheder for en familie (evt. flere generationer), vennekreds e.l. der ønsker et fristed med masser af plads, skøn natur, fiskeri, køkkenhave, badning, sejlads etc. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne.
 
En perle af en ejendom med en dejlig beliggenhed, der skal ses.
 
Gode links: 

Besøg Langeland – www.langeland.dk
Langeland som Hotspot for vandsport – https://www.shores-langeland.com/
Medicinhaverne – https://medicinhaverne.dk/ 
Lokalt produceret biodynamiske grønsager – https://www.instagram.com/calendula_permakultur/?hl=en
Lokalt Fitness center – https://nordlangeland.dk/fitness-nord
Pileværksted – https://faa.dk/oehavet/ren-terapi-i-pilevaerkstedet

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
290 m2
Grundareal
9161 m2
Antal rum
8
Byggeår
1914/2001
Ejerudgift pr. md.
2.561 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
82PW-000773

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Ny pris
Billeder
Plantegning
Kort

Kornbjergvej 4, Husby Strandenge, 6990 Ulfborg

210 KVM DOBBELTMURET POOLHUS TIL 16 PERSONER – OPFØRT I ÅR 2021.

 
Velbeliggende i nyudstykket område kun ca. 1.500 m fra Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Huset er beliggende på en 3.548 kvm stor grund velbeliggende i roligt område. Her er der masser afplads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet.
 
Afstanden til strandarealet og klitterne er ca. 1.500 m – ca. halvdelen af turen på asfalteret vej og resten gennem hyggeligt sommerhusområde med stisystemer ned til stranden. En hyggelig spadseretur på ca. 20 minutter – eller en frisk cykeltur på 5-10 minutter. Det er også muligt at køre i bil til parkeringsplads bag klitterne, hvorefter der er godt 200 m til man står på de høje klitter med udsigt over vesterhavet og de flotte hvide sandstrande. Den store Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og der er masser af gode cykelruter både gennem skoven og de store arealer bagklitterne. 
 
Huset er opført som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag, og er taget i brug i juli måned år 2021. 

 
Huset er udstyret med varmepumpe med jordvarme og alle rum er med gulvvarme. Et særdeles veludviklet styringssystem er installeret, og varmeudgifterne ligger på et absolut minimalt niveau. Huset fremtræder fuldstændigt som nyt og er helt klart til en ny sæson her i 2023.
 
Poolafdelingen er indrettet med et stort glasparti mod stuen og ligesådan mod den lukkede udendørs terrasse. Således er der adgang både ind til stuen og ud til terrassen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af enten i sofahjørnet eller i liggestolen på udenfor. I poolrummet findes i øvrigt spabad, sauna og badeværelse og poolen er i sig selv ikke mindre end 24 kvm. I forbindelse med poolen findes der i øvrigt også rutsjebanefor de små. 
 
Huset er indrettet med 6 soveværelser. 4 værelser er indrettet med dobbeltsenge, og de sidste 2 værelser har hver 4 køjesenge – i alt plads til 16 personer. Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele familien – og så har der allerede de første 12 måneder fra 2021-2022 været lejeindtægter for kr. 292.000 til ejeren – excl. indtægter på forbrug. 
 
Servicefolk er tilknyttet huset – ring for evt. yderligere info. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.595.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
210 m2
Grundareal
3548 m2
Antal rum
6
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
3.053 kr.
Sagsnummer
82PW-000749

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Amager Strandvej 100, 1. tv., 2300 København S

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT – AMAGER STRANDVEJ – UDSIGT MOD ØRESUND OG STRANDPARKEN

 
 
En flot udsigt over vandet, to solrige altaner og en super attraktiv beliggenhed i første parket til Amager Strand. Det er nogle, af de ting, der gør, at du skal være vaks ved havelågen, hvis du skal blive den nye ejer af denne store, lyse liebhaverlejlighed fra 2012. 
 
Som en skøn bonus er der ikke nogen bopælspligt, så boligen er oplagt som sommerhus, til udlejning eller hvis du bor i udlandet. Lejligheden ligger på 1. sal i den slanke, funkisinspirerede bygning Øresund Tower. Ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, der har udnyttet den unikke beliggenhed og sørget for at placere generøse glaspartier og altaner helt rigtigt i forhold til lyset og udsigten.
 
Indenfor får du en lys og rummelig bolig i moderne nordisk, minimalistisk stil. Udsigten til vandet og stranden tilfører rummene noget ganske særligt, og boligen er karakteriseret af flotte, lyse gulve og hvide vægge og lofter. Møblementet er stilrent og enkelt – og det kan følge med, hvis det ønskes.
 
I alt byder boligen på 103 m2, der er fordelt over to soveværelser, badeværelse og et åbent leverum med køkken og stue i ét. Fra et af værelserne og stuen er der direkte udgang til lejlighedens to altaner, hvoraf den ene er østvendt, og den anden er vestvendt. Køkkenet er stilsikkert indrettet med pæne, hvide elementer, der indrammes af træ. 
 
Amager Strand er er byens største strand med lagune, park og masser af aktiviteter året rundt. Her kan du bade, windsurfe og gå ture langs vandet og nyde den friske luft. Restauranter og flere supermarkeder gør hverdagen nem og bekvem, og vil du en tur til Indre By tager det blot et kvarter med metroen eller på cykel. 
 
Kort opsummeret: en lys og rummelig liebhaverlejlighed med to skønne altaner, Amagers bedste udsigt og så er der ingen bopælspligt. Velkommen til Amager Strandvej 100.

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
5.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
103 m2
Grundareal
843 m2
Antal rum
3
Byggeår
2012
Ejerudgift pr. md.
3.976 kr.
Energimærke
A2010
Sagsnummer
820000012

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Plantegning
Kort

Bækbyvej 90, Husby, 6990 Ulfborg

244 KVM DOBBELTMURET POOLHUS TIL 18 PERSONER

 
Velbeliggende i hyggeligt og roligt sommerhusområde tæt ved Vesterhavets hvide sandstrande og smukke klitter. Huset er beliggende på en 5.011 kvm stor grund delvist omgivet af store træer. Her er der masser afplads til både udendørs og indendørs aktiviteter når hele den store familie er samlet. Afstanden til strandarealet og klitterne er ca. 1.500 m. En hyggelig tur ad mindre grusvej gennem sommerhusområdet, hvorefter man står på de høje klitter med udsigt over vesterhavet og de flotte hvide sandstrande. Enstille køretur i bil er også mulig, hvorefter der er ca. 200 m at gå fra parkeringspladsen. Den store Husby Klitplantage er beliggende tæt på, og der er masser af gode cykelruter både gennem skoven og de store arealer bagklitterne.
 
Huset er opført som et fuldmuret kvalitetshus med stråtag i år 2007. Omkring år 2018 er der installeret varmepumpe i huset og alle rum er med gulvvarme. Huset er i øvrigt løbende vedligeholdt og alt fremtræder pæntog fuldstændigt klart til en ny sæson her i 2023. Poolafdelingen er indrettet med glasparti og indgang både til stuen og ud til terrassen, så forældre kan holde øje med børnene samtidig med, at de slapper af enten i sofahjørnet eller i liggestolen på udenfor. I poolrummet findes i øvrigt spabad til 7 personer, sauna og badeværelse og poolen er i sig selv ikke mindre end 32 kvm. I forbindelse med poolen findes der i øvrigt også rutsjebanefor de små. Udenfor på den store terrasse er der ligeledes opsat et spa-bad til 7 personer.
 
Huset er indrettet med 7 soveværelser. 4 værelser er indrettet med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge og de sidste 2 værelser har hver 4 køjesenge – i alt plads til 18 personer.
 
Alt i alt et rigtigt hyggeligt hus med masser af atmosfære, og som samtidig kan rumme hele den store familie – og så har der i 2021 været leje- og forbrugsindtægter for kr. 429.000 til ejeren. Servicefolk er tilknyttet huset -ring om yderligere info.
 
Se flere oplysninger omkring investeringen – herunder indtægter og udgifter samt afkastberegning på investeringen under “hent salgsmateriale”. Regnskab fremgår af salgsopstillingens forside – ring gerne for yderligere uddybning tlf. 30 50 60 00.

Boligtype
Fritidsbolig
Kontantpris
3.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
244 m2
Grundareal
5011 m2
Antal rum
8
Byggeår
2007
Ejerudgift pr. md.
4.141 kr.
Sagsnummer
82PW-000746

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Billeder
Kort

Fredemarksvej 87, Vester Kærby, 5320 Agedrup

Fredemarksgård Ridecenter – hesteejendom på 9 ha – 300 meter fra Odense Fjord.

Velkendt hesteejendom hvor der afholdes mange ridestævner. Ejendommen har flere udendørs ridebaner, springbane, dommerhuse og mange andre faciliteter til afholdelse af udendørs stævner. Herudover stor ridehal på 20×40 meter samt en mindre hal på 18×32 meter – begge med fiberbund fra Neergaard. Den store hal er indrettet med tilskuerfaciliteter og dommerhus og fra langsiden findes indgange til rytterstue med køkkenfaciliteter, toiletter og badefaciliteter, flere sadelrum og en lille lejlighed med køkkenniche (ej registreret som bolig på BBR). Størstedelen af de ca. 60 hestebokse findes under samme tag som ridehallerne, ligesom vandspiltov, striglepladser, depotrum m.v.

Her er tale om en ejendom med særdeles gode faciliteter og med en tilhørende rideklub på 125 medlemmer. Udendørs ridebaner ligger umiddelbart ved siden af stalde og ridehaller, og resten af de godt 9 ha ligger i ét sammenhængende stykke ned til Geels Å – alt sammen kun ca. 300 meter fra Odense Fjord. Her er selvsagt masser af fugleliv og gode ridestier ned til og langs med Odense Fjord. Da vejen ender blindt lige umiddelbart efter ejendommen, er her meget begrænset trafik – kun til 2 naboejendomme. En beliggenhed der giver dig oplevelsen af absolut fred og ro blandet med et pust af frisk saltet havluft.

Beboelsen er indrettet som 2 selvstændige boliger på hhv. 292 kvm og 161 kvm – sidstnævnte er pt. udlejet (herfra er der ikke foto, men byggestilen er den samme – se i øvrigt skitsetegning). Hver bolig har desuden adgang til sin egen have og er hver især indrettet i 2 af de 4 længer, som boligdelen består af. Den største af boligerne er herudover udbygget med en stue, hvor der er store vinduespartier hele vejen rundt og åbent op til kip (ca. 5 meters højde). Rundt om denne tilbygning er der indrettet have med lille pavillon m.v. og haven grænser direkte op til en fold med løsdriftsstald. 

Samtlige bygninger er opført i gule mursten (dog med undtagelse af en mindre løsdriftsstald) og stuehuset med de to boliger fremtræder som et gedigent dobbeltmuret kvalitetsbyggeri. Stald og ridehal er sammenbygget med et glastag, der giver et rigtigt godt lysindfald og fremhæver alle de indvendige faciliteter og er med til at give hele den indvendige del et ekstra hyggeligt miljø.

Ejendommen ligger kun 12 km (20 minutters kørsel) fra Odense Centrum (gågaden) og alligevel i meget rolige og landlige omgivelser. Motorvejen nås på kun 15 minutter – og herfra er der kun 1 1/2 time til København og 1 1/2 time til Århus – mere centralt i landet findes næppe.

Agedrup Skole ligger kun 3 km fra ejendommen, og skolen rummer alle trin fra 0. til 9. klasse samt SFO.

Links:

Fredemarksgård Rideklub

Agedrup Skole 

Boligtype
Lystejendom
Kontantpris
9.495.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
453 m2
Grundareal
92050 m2
Antal rum
12
Byggeår
1870/2014
Ejerudgift pr. md.
5.391 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
82PW-000724

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Solgt
Billeder
Plantegning
Kort

Dalen 9, 8765 Klovborg

SJÆLDEN NATUREJENDOM PÅ 11 HA. – JAGT – FISKERI – SKOV – BAKKER – ENGE – VILD NATUR

Fantastisk beliggenhed i et kuperet naturområde, der ikke kan beskrives – men skal opleves. Her finder man virkelig den fuldstændige fred og ro, som nogen måske kender fra en svensk ødegård – men kun ca. 1.000 m fra hovedgaden i Klovborg. Vi befinder os ca. 10 km fra Tørring i nem afstand fra både østjyske og midtjyske motorvej, Vejle, Horsens og Skanderborg. Afstand til skole (0. – 9. klasse) og SFO er ca. 1.400 m ad stier og små veje. (se mere på http://klovborgfriskole.dk/)

Midt på hovedgaden i den lille by Klovborg, findes en sidevej “Dalen”. En lille hyggelig grusvej, der snor sig ind gennem skov og bakker på sin vej ned mod Mattrup Å. Efter ca. 1.000 m ligger ejendommen skjult til venstre bag skoven, og på vej op ad indkørslen åbner der sig en helt lille oase, som kan få de fleste til at holde vejret et ekstra øjeblik.

“Skeldalen” er navnet på ejendommen, og den er omgivet af 11 ha skov, bakker og dale – alt i ét samlet stykke med bygningerne lige i midten. Markerne ligger hen som vild natur og her er masser af vildt.  Mod øst danner Mattrup Å et ca. 350 m langt skel, og vest for bygningerne stiger terrænet til over 100 m højde (80 m omkring bygningerne) – så vestenvinden glider let hen over huset, de hyggelige terrasser og haven.

Hovedbygningen er opført i 3 længer således, at både beboelse og værksted er under ét tag med fri passage indvendigt. Herudover findes der garage med 2 åbninger. Bag huset findes et udhus på ca. 40 kvm.

Beboelsen er opført i 2 plan med 270 kvm beboelse + 48 kvm vinterhave, hvor der er åbent til kip i 1. sals højde. Vinterhaven er bygget fuldt isoleret og i åben forbindelse med både stueplan og 1. sal i huset. Hele huset er gennemgribende renoveret omkring år 2002, og der er ikke sparet på de gode råmaterialer. Køkkenet er bygget i massiv kirsebær, som er fældet på egen grund. Alle yderdøre og vinduer i huset (undtaget Velux på 1. salen) er snedkerbyggede vinduer i massiv egetræ.

Boligen fremtræder rummelig og meget lys med masser af luft og højt til loftet. Vinterstuen forbinder køkken/alrum i stueplanet med dagligstuen på 1. salen i ét stort og åbent rum. Bag køkkenet findes et stort rum (evt. gildesal), hvor der ligeledes er åbent til kip. Rummet er smagfuldt istandsat således, at de gamle spær og bjælker er synlige og her emmer af hygge og god stemning.

Fra vinterstuen er der udgang til haven – og ikke mindst flere overdækkede terrasser. Husets tag er ført ud over de udendørs terrasser således, at de får en naturlig sammenhæng med vinterstue og køkken/alrum. Her skal man lægge mærke til de meget særprægede naturstolper der bærer udhænget – de fortæller en historie om, at der virkelig er blevet kælet for detaljerne. Haven fremtræder som et fantastisk rum, hvor man føler sig som helt alene i verden. Her er mange spændende kroge, en lille sø med åkander, en hyggelig pavillon, en afdeling med beachvolley, hønsegård o.s.v.

Fra beboelsen er der indvendig adgang til værksted og fyrrum i den mellemste længe. Herfra er der videre direkte adgang til den sidste længe, som er opført i år 2002. Ud over den dobbelte garage på 41 kvm indeholder længen et stort værksted med højt til loftet og en stor rulleport mod bagsiden af bygningen. Værkstedet er på ca. 135 kvm + et udhus til opbevaring bag bygningen på ca. 40 kvm – hertil kommer værkstedet i mellemlængen. Indretningen giver mange muligheder for både private hobbies og for erhverv. Er man hesteinteresseret kan det store værksted hurtigt indrettes med bokse, og der vil være plads til opvarmet sadelrum, rytterstue, vandspiltov m.v. – og ikke mindst udgang på bagsiden af bygningen direkte til markerne.

Her er ikke alene tale om en ejendom, hvor både materialevalg og vedligeholdelsesgrad er i top – men også et sted, hvor omgivelserne slår alle rekorder. Tag vandrestøvlerne på en dag og kik forbi – så giver vi en rundvisning på samtlige de naturskønne 11 ha, og ser nærmere på alle de muligheder som både stedet, boligen og erhvervsdelen åbner op for.

Boligtype
Lystejendom
Kontantpris
4.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
439 m2
Grundareal
114429 m2
Antal rum
7
Byggeår
1944/2001
Ejerudgift pr. md.
2.467 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
82PW-000648

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.